Connect with us

technokrata

Samsung SGH-E630: csak a zsebben marad észrevétlen

Kütyük

Samsung SGH-E630: csak a zsebben marad észrevétlen

A Samsung új, SGH-E630 típusjelzésű modellje új kategóriát teremt a mobiltelefon-formatervezésben.

Talán soha nem öltött még testet ennyi nagyszerű funkció egy ilyen apró, ívelt vonalú készülékben. A két, egymás felületén mozgó panelből álló, úgynevezett slide-up kialakítású készülék vakuval ellátott VGA-kamerát, GPRS Class 10 támogatást, és a Samsung zajszűrő technológiájának köszönhetően egyedülállóan tiszta hangot kínál. A készülék decembertől Magyarországon is kapható.


Az új telefon a klasszikus eleganciát ötvözi a szétcsúsztatható formaslide-up design által képviselt ultramodern stílussal. Karcsú felépítése, gömbölyded formái és rejtett antennája révén bármely zsebben észrevétlen marad, ám azonnal magára vonja a környezet figyelmét, ha onnan előkerül. A készülék kijelzője 65 ezer szín megjelenítésére képes, 128×160 pixel felbontásban. Beépített 640×480 pixel felbontású kamerájával a használó akár önmagáról is jó minőségű portrét készíthet, amelyben egy ügyes mini-tükör nyújt segítséget.

Sokak számára okoz nehézséget a nevek észben tartása. Az új Samsung modellt nekik találták ki. A hívó fél portréja – amennyiben elraktároztuk eltároltuk a telefon memóriájába -, azonnal megjelenik a kijelzőn.
Metrón ülve szinte lehetetlen telefonálni az erős zaj miatt. Az E630 kiszűri a háttérzajt, növelve a beszédhang tisztaságát azonban érzékeli ezt, és automatikusan növeli a hangerőt, sőt a hang tisztaságát is. A beépített kihangosító tervezésénél szintén a hangminőség javítása volt a Samsung fő irányelve. Az E630 kihangosítója kiküszöböli a zavaró visszhangot, továbbá kiszűri a környezet zaját.

Telefonunk csengőhangja személyiségünket tükrözi, akár az írásunk. Az E630 beépített komponáló dallamszerkesztő szoftvere funkciója segítségével valóban egyedi, csak ránk jellemző csengőhangok zeneszerzőjévé válhatunk, sőt szerzeményeinket még hangszerelhetjük is. A készülék természetesen MMS-képes, így szöveg, kép és zene is küldhető vele, egészen 95 KB-os terjedelemig. A telefon WAP 2.0 támogatással is rendelkezik. További előnye a beépített határidőnapló funkció, mely folyamatosan emlékezteti használóját az előzetesen beleírt beírt teendőkre. A program segítségével a mobilkészülék többek között számológépként, ébresztőóraként és stopperóraként is használható. Sőt, hogy használója saját vagy mások gondolatait megörökíthesse, a készülék egy diktafon feladatait is képes betölteniellátni, hatórányi tároló kapacitássalkapacitásával.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák