Connect with us

Samsung SGH-E330: így kerek a világ

Kütyük

Samsung SGH-E330: így kerek a világ

A Samsung az év végén bemutatja új, nemesen egyszerű, kerekített vonalvezetésű mobiltelefonját, az SGH-E330-at.

Rejtett antennája belesimul a karcsú készüléktestbe, így nem okoz problémát zsebre téve sem. Ovális előlapja elegáns keretéül szolgál a színes külső kijelzőnek, a beépített kamerának és a vakunak. A készülék külső és belső kijelzőjén azonnal megjelenik a hívó fényképe, ami a rossz névmemóriával rendelkező tulajdonos dolgát lényegesen megkönnyíti.


Figyelemreméltó méretei és formája révén igazán kellemes az új Samsung telefon fogása. Tömege mindössze 85 gramm, mélysége vastagsága pedig 23,3 milliméter, így kényelmesen elfér akár zsebben, akár táskában. Az SGH-E330 ezüstben pompázó borítása VGA-felbontású kamerát rejt, amelyhez valódi vakumobilfény is tartozik. A négyszeres digitáis zoom, a sorozatfelvétel és egy sor hatás teszi a megörökített emlékeket még elevenebbé.

Sokak számára okoz nehézséget a nevek észben tartása. Az új Samsung modellt nekik találták ki. A hívó fél portréja – amennyiben elraktároztuk eltároltuk a telefon memóriájába -, azonnal megjelenik a kijelzőn. Mind a belső, mind a külső kijelző 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes.

Metrón ülve szinte lehetetlen telefonálni az erős zaj miatt. Az E330 azonban érzékeli ezt, és automatikusan növeli a hangerőt, sőt a hang tisztaságát iskiszűri a háttérzajt, növelve a beszédhang tisztaságát. A beépített kihangosító tervezésénél szintén a hangminőség javítása volt a Samsung fő irányelve. Az E330 kihangosítója kiküszöböli a zavaró visszhangot, továbbá kiszűri a környezet zaját.

A készülék MMS küldésére és fogadásra egyaránt alkalmas. A JAVA támogatásnak köszönhetően az E330 a gyárilag beépített játékokon kívül 3.072 KB egyénileg letöltött játék tárolására alkalmas.

A telefon WAP 2.0 támogatással is rendelkezik. További előnye a beépített határidőnapló funkció, mely folyamatosan emlékezteti használóját az előzetesen beleírt teendőkre. A program segítségével a mobilkészülék többek között számológépként, ébresztőóraként és stopperóraként is használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom