Connect with us

technokrata

Bemutatkozik a Samsung SGH-D500 multifunkciós üzleti telefon

Kütyük

Bemutatkozik a Samsung SGH-D500 multifunkciós üzleti telefon

A Samsung a közeljövőben hazánkban is bemutatja az új háromsávos SGH-D500-as mobiltelefont, amely a modern külsőt, a legfejlettebb technológiákat és az egyedülálló üzleti funkciókat egyesíti magában.

A D500-as elegáns tervezésű, szétcsúsztatható készülékben a Samsung meghatározó innovációi öltenek testet.

Az SGH-D500-as készülék 92 MB felhasználhatói memóriája segíti a telefon minden egyes funkciójának maximális kihasználását. A dinamikus, megosztott memória lehetővé teszi több mint száz, megapixeles felbontású kép tárolását, 60 percnyi videóanyag rögzítését, 15-20 MP3 vagy AAC dal mentését, legfeljebb 60 percnyi hanganyag lejátszását, vagy csatolt fájlok fogadását és küldését.


Lehetőségek széles skálája áll a felhasználó rendelkezésére adatok frissítéséhez vagy információk továbbításához. Az SGH-D500 támogatja az e-mail üzenetek, névjegyeka és a naptárbejegyzések küldését és fogadását a gyors információ-átvitel érdekében. Fejlett MMS, Java és WAP 2.0 képességei funkciói pedig egyéb kívánt alkalmazások letöltését teszik lehetővé. A Bluetooth, az USB és SyncML DS segítségével a telefon más készülékekkel is könnyedén kommunikál. A D500-as készülékkel bárhol cserélhet adatokat, képeket vagy videókat más telefonokkal, PDA-val, PC-vel, nyomtatóval és egyéb eszközökkel. A D500 a mobil irodát többek között kényelmes PIM tulajdonságokkal, játékokkal, és számológéppel teszi teljessé.

Az SGH-D500 Bluetooth technológiája különböző eszközök egymás közti kommunikációját teszi lehetővé, ezzel is növelve a hatékonyságot, megkönnyítve az adatok továbbítását és cseréjét. A Samsung olyan Blootooth headseteket és autós kihangosítókat kínál, amelyek igazán kényelmes beszélgetést tesznek lehetővé.

A D500 262 ezer ragyogó színe még nem minden. A telefonkészülék része egy beépített, SXGA felbontású 1.3 megapixeles digitális kamera, amely színpompás fotókat és videófelvételeket egyaránt könnyedén készít. Az 1,9 colos TFT-LCD kijelzőn megjelenő, 1.280×1.024 pixeles fényképek tisztasága és tündöklő színei rabul ejtik a szemlélő érzékeit. A D500 típusú készülékkel színes képek vezeték nélkül is küldhetőek.

A beépített videókamera és lejátszó segítségével lehetőség van MPEG4/H.263 formátumú mozgóképek készítésére, valamint küldésére MMS formájában. A D500, a PC-hez hasonlóan, videófájlok és MP3 fájlok visszajátszásával lejátszásával gondoskodik szórakozásunkról is. A készülék 60 percnyi videóanyag felvételére is képes, a felvételek élményét négyszeres digitális zoom teszi teljessé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák