Connect with us

technokrata

A Nokia 6260 tesztjén a szép kijelző, az olvashatóság, és a forgathatóság a leginkább értékelt tulaj

Kütyük

A Nokia 6260 tesztjén a szép kijelző, az olvashatóság, és a forgathatóság a leginkább értékelt tulaj

A napokban fejeződött be a Nokia 6260-as telefon tesztelése, melynek során a regisztráló Club Nokia tagok sorából véletlenszerűen kiválasztott tesztelők 3 hétig használhatták a Nokia egyik legújabb okostelefonját.

A nemrég piacra került Nokia 6260 készülék szolgáltatásai közül leginkább a színes kijelző minősége, olvashatósága, sőt forgathatósága, a kényelmes kezelhetőség és a dokumentumnéző programok nyerték el a tesztelők tetszését. Ezen kívül nagyra értékelték a telefon küllemét, a kamerát, a videofelvevőt és a rádiót. A tesztelők az eredeti Nokia tartozékok közül elsősorban a Nokia vezeték nélküli billentyűzetet és a vezeték nélküli fülhallgatókat használnák a telefonnal; többen szívesen látnának benne táblázatkezelő és képszerkesztő programot is.

Következzen néhány szó szerinti vélemény:
˝A készülék formailag tetszetős, a kijelző jól áttekinthető és tiszta. A funkciói jól használhatók és sok segítséget nyújtanak. Ebben a készülékben mindenki megtalálja azokat a funkciókat, amire szüksége lehet a mindennapokban. Nekem egyedül a lapozógomb használata volt egy kicsit nehézkes. Egyébként a készülék tökéletes˝.


˝Kicsit nagy, kicsit nehéz, a navigálógomb nem mindig ˝talál˝. A kijelző szép, kontrasztos, jól olvasható. Forgatható volta megoldotta az önarckép gondját (a fotós sem marad le…). A Quickword valóban átvisz formátumokat is, táblázatkezelő jó lenne. Kifordítva a kijelzőt böngészéshez, játékhoz jól kézben tartható. Kis méretcsökkentéssel közkedvelt telefonná válna (tudása garantálná ezt)˝.

A Club Nokia tagok által tesztelt Nokia 6600 és az N-Gage QD közönségtesztje után ez a harmadik alkalom, amikor a Nokia egy-egy új készüléke bevezetését termékteszt kíséri Magyarországon, vagyis a vállalat az érdeklődő mobilosoknak elsők között biztosít lehetőséget arra, hogy több héten át kipróbálják a készüléket. (Természetesen bármiféle kötelezettség és költségvonzat nélkül.) A Nokia a fogyasztók számára biztosított exkluzív tesztelési lehetőséggel egyben új marketing eszközt teremtett a fogyasztók direkt elérésére.

A Nokia 6260 smarttelefon a mobil szakemberek számára a legújabb mobiltechnológiájú szolgáltatásokat és alkalmazásokat kínálja, többek között push to talk adóvevőt, elektronikus levelezést, dokumentumok és prezentációk megtekintésének lehetőségért, Bluetooth kapcsolatot, és VGA kamerát, innovatív, összecsukható formában. A háromsávos Nokia 6260 smarttelefon Series 60 platformon és Symbian operációs rendszeren alapul. A készülék szállítása a tervek szerint 2004 harmadik negyedévében kezdődik Európában, Afrikában, a Távol-Keleten és az amerikai kontinensen. A Nokia 6260 telefon nem támogatott, becsült eladási ára várhatóan 400 euróról indul.

A Nokia 6260 smarttelefon mind megjelenésében, mind funkcióiban rugalmas. Beszélgetéshez kinyitva használhatjuk, de ha az Interneten szeretnénk szörfözni vagy az alkalmazásokat akarjuk elérni, akkor kijelzővel kifelé hajthatjuk össze. Fotózáshoz elcsavarhatjuk a kijelzőt, ha pedig a táskába szeretnénk csúsztatni, vékonyra összecsukhatjuk a készüléket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom