Connect with us

Hirdetés

technokrata

Utasbiztosítás is köthető T-Mobile-lal

Kütyük

Utasbiztosítás is köthető T-Mobile-lal

A T-Mobile Mobil Vásárlás szolgáltatásának eddig is egyedülálló szolgáltatáskínálata december 2-ától új lehetőséggel bővül.

Az utasbiztosítások terén piacvezető QBE Atlasz Biztosító Rt. és a legnagyobb hazai mobilcég együttműködésének köszönhetően a T-Mobile előfizetői telefonjuk segítségével kezdeményezhetik utasbiztosításuk megkötését.

A Mobil Vásárláson túlmutató, a mobil ügyintézés irányába tett jelentős lépés Magyarországon a T-Mobile és az QBE Atlasz Biztosító új szolgáltatása. A jövőben ugyanis a T-Mobile t-zones WAP-portálján keresztül az utolsó pillanatban, a határátkelő felé haladva, akár a gépkocsiban vagy autóbuszon is kezdeményezhető a QBE Atlasz Biztosító Rt egyes utasbiztosításainak megkötése. Az eddig megszokott űrlapok kitöltése helyett a hazánkban egyedülálló szolgáltatás az időmegtakarítás mellett jelentős könnyebbséget jelent.

A t-zones WAP-portál utasbiztosítás felületén elegendő megadni a régiót (Európa vagy Európán kívüli utazás), kiválasztani a díjazásban legmegfelelőbbet, a biztosítás kezdetét és végét, valamint beírni a három legfontosabb adatot (név, útlevél száma, lakcím). A biztosítást – a biztosítási díjnak a havi számlával vagy m-com egyenleggel történő kiegyenlítése mellett – a T-Mobile köti meg az ügyfél javára. A biztosítás megkötését követően az előfizető SMS-ben kap értesítést a tranzakció részleteiről és a fizetés sikerességéről, valamint a kötvény átvételi módjáról.

A legnagyobb magyarországi határátkelők IBUSZ irodáiban, Ferihegy 2/B terminálján és Budapest belvárosában a mobiltelefonos biztosításkötést követően, az értesítő SMS-ben megküldött kód ellenében, legkésőbb 15 napon belül, az utazás megkezdéséig – a legtöbb helyen a nap 24 órájában – vehetők át a biztosítási kötvények. Az IBUSZ irodák listája a t-zones WAP-portálon bármikor megtekinthető. A T-Mobile ügyfelei a biztosítást havi előfizetéses ügyfélként havi számlájukkal utólag, Domino kártyásként vagy a lehetséges limit átlépése esetén előre feltölthető m-com egyenlegükkel fizethetik ki.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés