Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szalay Dakar Team – a djuice és a Motorola támogatásával

Kütyük

Szalay Dakar Team – a djuice és a Motorola támogatásával

A djuice és a Motorola az elmúlt években is kommunikációs partnerként állt a Szalay Dakar Team mellett az embertpróbáló sivatagi rallykon. Ezt a kapcsolatot erősítette meg a két cég sajtótájékoztató keretein belül, a 2005-ös versenyszezonra aláírt támogatói szerződéssel.


Bemutatták továbbá a Team megújult Opel Fronteráját, amelyben Szalay Balázs ez évben is nekivág a december 31-én induló versenynek.

Korunk két kiemelkedően embert próbáló kihívása a – korábban Párizs-Dakar – mára Dakar elnevezésre egyszerűsödött sivatagi rally és a mobilkommunikáció. Mindkettő milliókat érdekel, mindkettőben roppant éles a verseny és fontos a technikai, technológiai felkészültség, de a legtöbb mégis az embereken múlik. A Dakar esetében a versenyzőkön, a mobilkommunikációban az innovatív fejlesztőkön, a mobilpiacon a vásárlókon.

Somlyai Dóra, a Pannon GSM vállalati kommunikációs igazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: ˝A Pannon GSM djuice márkája – amely alig egy éve mutatkozott be ahazai piacon, előfizetőinek száma pedig mára megközelíti a 300 ezret – nemcsak a Szalay Dakar Team-et támogatja, de szeretné az ügyfelek számára kézzelfoghatóvá tenni magát a versenyt is. A djuice és a Pannon GSM előfizetői – tartalomszolgáltató partnereinknek, többek között a Motorolának köszönhetően – friss híreket és képeket tölthetnek le a Dakar rally ideje alatt a wap.djuice.hu portálról. A verseny történései és a Szalay Dakar Team eredményei nyomonkövethetőek, és olyan exkluzív képek is letölthetők erről az oldalról mobiltelefonra, amelyeket a Team tagjai maguk készítenek és küldenek a sivatagból telefonjuk segítségével˝.


Hajagos Rita, a Motorola PR menedzsere hozzátette: ˝A Motorola a legfejlettebb kommunikációs eszközöket biztosítja a csapat számára, akik az idei rallyn már a vezetéknélküli Bluetooth technológiával ellátott berendezéseket használják majd. Fontosnak tartjuk, hogy csúcskategóriájú fejlsztéseink a technikai sportokban a gyakorlatban is használhatóak legyenek. A rally eseményei itthon is nyomon követhetők: mobil internet oldalunkon minden nap friss híreket és letölthető képeket találnak a rally-ról az érdeklődő mobilosok˝.

A djuice és a Motorola sok sikert és – legalább – a tavalyihoz hasonló eredményes szereplést kíván a Szalay Dakar Teamnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés