Connect with us

technokrata

Magasabb sebességre váltott a Monortel ADSL-szolgáltatása

Kütyük

Magasabb sebességre váltott a Monortel ADSL-szolgáltatása

December 1-jétől változatlan áron egyharmadával gyorsabb Internet-hozzáféréseket kínál a vidéki társaság.

A Monor Telefon Társaság (MTT), a Pest megye délkeleti részén 43 települést felölelő monori primer körzet közcélú távközlési szolgáltatója 2004. december 1-jétől megnövelte ADSL Internet-szolgáltatásának le- és feltöltési sebességét. A tegnapi napon megtörtént átállítás nyomán a 29-es körzet valamennyi településén elő felhasználó számára azonnal és automatikusan érzékelhetővé vált a gyorsulás. A szolgáltatás havi előfizetési díja ugyanakkor nem emelkedik.

A fix havidíjas, szélessávú Internet-kapcsolat letöltési sebessége több mint 30 százalékkal, az ADSL I. csomag esetében a korábbi 384 kbps-ról 512 kbps-ra, az ADSL II. csomag esetében pedig 768-ról 1024 kbps-ra növekedett.

Ezzel egyidejűleg a feltöltési sebesség a duplájára, 64-ről 128-ra, illetve 128-ról 256 kbps-ra emelkedett. Ennek köszönhetően a gyorsabb adatlehívás mellett mostantól a nagyobb méretű dokumentumok, saját készítésű nagyfelbontású képek, és videoüzenetek eljuttatása is gyorsabbá, egyszerűbbé és kényelmesebbé válik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák