Connect with us

technokrata

Pannon Happy: már több száz új értékesítési ponton!

Kütyük

Pannon Happy: már több száz új értékesítési ponton!

A Pannon GSM kártyás tarifacsomagja mostantól alternatív értékesítési csatornákon keresztül is kapható – adminisztráció és szerződéskötés nélkül.

Soha nem volt még ilyen egyszerű mobiltelefonszámhoz jutni: a Pannon GSM az országban elsőként számos alternatív – köztük közel kétszáz éjjel-nappal nyitva tartó – elárusítóhelyen is forgalmaz kártyás előfizetést. Az új SIM kártyát és a hozzá tartozó hívószámot tartalmazó Pannon Happy kártyás tarifacsomagok 2004. decemberétől a Shell több mint 180 üzemanyagtöltő állomásán, a Lapker Rt. Relay és In Medio hálózatában, valamint az ország öt Electro World áruházában is megvásárolhatók. A SIM kártyát egy GSM készülékbe helyezve a díjmentesen hívható 171-es telefonszám tárcsázása után azonnal – adminisztráció és szerződéskötés nélkül – aktiválható az előfizetés.

Az alacsony, mindössze 1.900 forint értékű Pannon Happy alapcsomagot elsősorban azoknak ajánlja a Pannon GSM, akik munkaidőn kívül (este 6 óra után, vagy hétvégén) kívánnak beszélgetni, hiszen nekik a minden hálózatba azonos, csúcsidőn kívüli 19 forintos percdíjaival különösen gazdaságos megoldást kínál ez a kártyás tarifacsomag.

A decembertől a Pannon GSM bemutatótermein és a Pannon Partnereken kívül az ország további több száz pontján is megvásárolható Pannon Happy kártyás tarifacsomagokhoz számos kiegészítő költségkímélő szolgáltatás is megrendelhető. Ilyen például a Happy Hétvége, amellyel hétvégén csupán 9 forintért hívhatunk minden Pannonos számot, vagy a Happy SMS 20, amely az eleve kedvező 19 forint helyett mindössze 14,50-ért biztosítja a szöveges üzenetek küldését.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle