Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon Happy: már több száz új értékesítési ponton!

Kütyük

Pannon Happy: már több száz új értékesítési ponton!

A Pannon GSM kártyás tarifacsomagja mostantól alternatív értékesítési csatornákon keresztül is kapható – adminisztráció és szerződéskötés nélkül.

Soha nem volt még ilyen egyszerű mobiltelefonszámhoz jutni: a Pannon GSM az országban elsőként számos alternatív – köztük közel kétszáz éjjel-nappal nyitva tartó – elárusítóhelyen is forgalmaz kártyás előfizetést. Az új SIM kártyát és a hozzá tartozó hívószámot tartalmazó Pannon Happy kártyás tarifacsomagok 2004. decemberétől a Shell több mint 180 üzemanyagtöltő állomásán, a Lapker Rt. Relay és In Medio hálózatában, valamint az ország öt Electro World áruházában is megvásárolhatók. A SIM kártyát egy GSM készülékbe helyezve a díjmentesen hívható 171-es telefonszám tárcsázása után azonnal – adminisztráció és szerződéskötés nélkül – aktiválható az előfizetés.

Az alacsony, mindössze 1.900 forint értékű Pannon Happy alapcsomagot elsősorban azoknak ajánlja a Pannon GSM, akik munkaidőn kívül (este 6 óra után, vagy hétvégén) kívánnak beszélgetni, hiszen nekik a minden hálózatba azonos, csúcsidőn kívüli 19 forintos percdíjaival különösen gazdaságos megoldást kínál ez a kártyás tarifacsomag.

A decembertől a Pannon GSM bemutatótermein és a Pannon Partnereken kívül az ország további több száz pontján is megvásárolható Pannon Happy kártyás tarifacsomagokhoz számos kiegészítő költségkímélő szolgáltatás is megrendelhető. Ilyen például a Happy Hétvége, amellyel hétvégén csupán 9 forintért hívhatunk minden Pannonos számot, vagy a Happy SMS 20, amely az eleve kedvező 19 forint helyett mindössze 14,50-ért biztosítja a szöveges üzenetek küldését.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés