Connect with us

Hirdetés

technokrata

IM szolgáltatásokkal gazdagodnak a Nokia mobiltelefonok

Kütyük

IM szolgáltatásokkal gazdagodnak a Nokia mobiltelefonok

Egy most aláírt többéves együttműködési szerződés értelmében a közeljövőben napvilágot látó Nokia mobiltelefonok segítségével már igénybe vehetők lesznek az AIM, ICQ, MSN és Yahoo! féle IM (Instant Messaging), vagyis azonnali üzenetküldő szolgáltatások.

A friss szerződés szerint a piacvezető finn vállalat számára a montreáli székhelyű OZ Software szállítja majd a szükséges IM technológiákat. A két vállalat egyébként immár több mint két éve jó kapcsolatokat ápol egymással.

Skuli Mogenson, az OZ Software elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy rendkívül büszke arra, hogy egy olyan nagy és neves vállalat, mint a Nokia az OZ Software megoldásait választotta, azzal kapcsolatban azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni, hogy a két cég által aláírt együttműködési szerződés pontosan milyen időtartamra szól.

Az OZ Software speciális mobiltelefonos megoldása révén a felhasználók egyetlen közös, és nem utolsó sorban jól használható felületről érhetik el az AOL Instant Messaging, az AOL ICQ, az MSN Messenger és a Yahoo! Messenger szolgáltatásait. Az alkalmazást egyébként az egyes mobiltelefonos operátorok könnyedén személyre tudják majd szabni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés