Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív Náksi vs. Brunner mobiltartalmak a Vodafone live!-on

Kütyük

Exkluzív Náksi vs. Brunner mobiltartalmak a Vodafone live!-on

Magyarország legnépszerűbb DJ-párosa már nemcsak a lemezeket pörgeti és a klubslágereket írja kiválóan, hanem a mobiltelefonokra letölthető tartalmak világában is igazán otthon érzi magát.

Náksi vs. Brunner ˝Sandwich Mania˝ című, kizárólag saját felvételeket tartalmazó albumának megjelenésével egy időben ugyanis elindult a DJ-producer-duó microsite-ja a Vodafone live! oldalain.

A Vodafone live!-ot böngészve így a ˝Képek és hangok˝ menü kiemelt helyén találkozhatunk Náksi és Brunner exkluzív csengőhangjaival, DJ-effektjeivel és dobalapjaival, amelyek polifónikus vagy realisztikus hangokként tölthetők le. Ezenkívül elindult egy olyan galériaoldal is, amely hetente új partyfotókkal frissül, így pontosan nyomon követhetjük saját mobiltelefonunkon is, hogy merre járt, hol lépett fel a DJ-páros például az elmúlt hétvégén.

Az egyedülálló szolgáltatás mellett természetes számos további letölthető színes háttérkép várja a látogatókat. Az exkluzív mobiltartalmak kizárólag a Vodafone live! oldalain érhetők el – az újdonságok között találjuk a ˝Sandwich Mania˝ című szerzői lemez új és már ismert felvételeit, köztük az aktuális slágert, a ˝Szivárvány˝ című dalt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés