Connect with us

technokrata

Pannon GSM: változás az üzletszabályzatban

Kütyük

Pannon GSM: változás az üzletszabályzatban

A Pannon GSM összevonást hajtott végre üzletszabályzatában.

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 2.2. pontjában foglalt rendelkezésekre tekintettel, valamint az iIgénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I.3.3 pontjában foglalt rendelkezésekre tekintettel az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás), valamint az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 2004. november 26-tól az alábbiak szerint módosulnak.

Üzletszabályzat
Az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás), valamint az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó üzletszabályzatok összevonásra kerülnek. Az említett üzletszabályzatok rendelkezései a korábbihoz képest változatlan tartalommal kerülnek alkalmazásra. Az összevont üzletszabályzat 2004. november 26-tól hatályos és hozzáférhető.

A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben és internetes honlapján 2004. november 26-tól az előfizetők rendelkezésére áll.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák