Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM gépek, alkatrészek 1 forinttól – a Vaterán

Kütyük

IBM gépek, alkatrészek 1 forinttól – a Vaterán

Aukció – márkás számítógépek kedvező áron, online vásárlás esetén.

Magyarország egyik legnagyobb online aukciós piacterén, a Vatera.hu weboldalon, egyre több nagyvállalat és multinacionális cég árusítja ki elfekvő készleteit. A közelmúltban az IBM egyik legnagyobb hazai disztribútora jelent meg, IBM-Outlet néven, számítástechnikai cikkekkel. Az IBM-Outletben a megmaradt raktárkészletek kerülnek értékesítésre, többségében 1 Ft-os, vagy kiemelkedően kedvező kikiáltási árral.

A jelenség nem új keletű, az eBay online aukciós weboldalon az elfekvő készletek gyors és költséghatékony értékesítése régóta kedvelt módszer mind a nagy-, mind pedig a kisvállalatok körében. A cégek a kiárusítással megtakaríthatják a raktározási költségeket és az azzal kapcsolatos munkaidőt, valamint a raktárkészletekben lekötött tőke kamatát is. Az internetes értékesítés további előnye, hogy gyakorlatilag értékesítési hely fenntartása nélkül, minimális munkaidő-felhasználással tudják elvégezni a feladatot. Az egyre népszerűbb online vásárlás előnyeit a vásárló is élvezi, hiszen a termékek a nap 24 órájában megtekinthetőek, és kényelmesen otthonról, sorban állás és utazás nélkül megvásárolhatóak.

A Vatera oldalain is előfordult már hasonló sikeres kiárusítás, többek közt a Fujitsu Siemens Magyarország jóvoltából. A cég a nagy érdeklődésre való tekintettek igyekszik a jövőben támogatni, illetve felkarolni a hasonló kezdeményezéseket, tapasztalataival segíteni az online outlet kiárusítások létrejöttét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés