Connect with us

technokrata

IBM gépek, alkatrészek 1 forinttól – a Vaterán

Kütyük

IBM gépek, alkatrészek 1 forinttól – a Vaterán

Aukció – márkás számítógépek kedvező áron, online vásárlás esetén.

Magyarország egyik legnagyobb online aukciós piacterén, a Vatera.hu weboldalon, egyre több nagyvállalat és multinacionális cég árusítja ki elfekvő készleteit. A közelmúltban az IBM egyik legnagyobb hazai disztribútora jelent meg, IBM-Outlet néven, számítástechnikai cikkekkel. Az IBM-Outletben a megmaradt raktárkészletek kerülnek értékesítésre, többségében 1 Ft-os, vagy kiemelkedően kedvező kikiáltási árral.

A jelenség nem új keletű, az eBay online aukciós weboldalon az elfekvő készletek gyors és költséghatékony értékesítése régóta kedvelt módszer mind a nagy-, mind pedig a kisvállalatok körében. A cégek a kiárusítással megtakaríthatják a raktározási költségeket és az azzal kapcsolatos munkaidőt, valamint a raktárkészletekben lekötött tőke kamatát is. Az internetes értékesítés további előnye, hogy gyakorlatilag értékesítési hely fenntartása nélkül, minimális munkaidő-felhasználással tudják elvégezni a feladatot. Az egyre népszerűbb online vásárlás előnyeit a vásárló is élvezi, hiszen a termékek a nap 24 órájában megtekinthetőek, és kényelmesen otthonról, sorban állás és utazás nélkül megvásárolhatóak.

A Vatera oldalain is előfordult már hasonló sikeres kiárusítás, többek közt a Fujitsu Siemens Magyarország jóvoltából. A cég a nagy érdeklődésre való tekintettek igyekszik a jövőben támogatni, illetve felkarolni a hasonló kezdeményezéseket, tapasztalataival segíteni az online outlet kiárusítások létrejöttét.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp