Connect with us

technokrata

Megjelent a T9 mobil szövegbeviteli technológia legújabb verziója

Kütyük

Megjelent a T9 mobil szövegbeviteli technológia legújabb verziója

A különböző prediktív szövegbeviteli technológiák fejlesztésével foglalkozó Tegic Communications bejelentette a T9 Text Input szoftver legújabb, 7.2-es verziószámot viselő változatát.


A Tegic féle T9 szoftver ezen új verziója rendkívül fejlett, egyszerre több nyelven is használható szövegbeviteli megoldást honosít meg a különböző mobiltelefon, illetve kéziszámítógép modelleken. Segítségével roppant könnyen és gyorsan lehet rövid szöveges üzeneteket, vagy például elektronikus leveleket gépelni, ezenkívül pedig a technológia az IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazásokban is jól helyt áll. A szoftvert egyébként értelemszerűen olyan eszközökre fejlesztették, melyek nem rendelkeznek QWERTY billentyűzettel.

A speciális szoftver 7.2-es verziója továbbfejlesztett nyelvi támogatással büszkélkedhet. A felhasználók szövegírás közben is könnyen váltogathatják a különböző nyelveket, ezenkívül pedig három új nyelvvel (bengáli, tamil, urdu) immár negyvenötre bővült a támogatott nyelvek száma.

Az új verzió segítségével akár olyan szövegeket is készíthetünk, mint például: ˝Buenos Dias! How are you today?˝, vagyis az egy üzeneten belüli többnyelvűség is támogatott, ráadásul a különböző nyelvek közötti váltás teljesen automatikusan is végbe mehet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek