Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már készül a Samsung 5 megapixeles kamerás mobiljának az utódja!

Kütyük

Már készül a Samsung 5 megapixeles kamerás mobiljának az utódja!

A Samsung Electronics már most azzal van elfoglalva, hogy továbbfejlessze első 5 megapixeles felbontású kamerás mobilját.


Mint ismeretes, az egyelőre sajnos kizárólag Dél-Koreában kapható Samsung SCH-S250 az elmúlt hónapban debütált, de a vállalat már most azt tervezi, hogy a jövő esztendő első negyedévében kiadja a készülék továbbfejlesztett, optimalizált új változatát.

A vállalat munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy az SCH-S250 utódja minden korábbinál kiválóbb optikai zoommal és autofókusz szolgáltatással fog rendelkezni. Byung Cho, a Samsung Electronics alelnöke szerint az újgenerációs kamerás mobiltelefonok viszonylag gyorsan kiszorítják majd a piacról a belépőszintű, 2-3 megapixeles felbontással rendelkező hagyományos digitális fényképezőgépeket.

A CCD kamera (Charge-Coupled Device) és az érzékeny vaku segítségével az SCH-S250 olyan fotók készítésére képes, melyek minősége megegyezik a legmagasabb színvonalú digitális kamerák képeivel. A Samsung prémium kategóriájú kamerás mobiljaihoz hasonlóan az S250 is alkalmas videófelvételek készítésére. 92 MB belső memóriája 100 perces videófelvétel (320×240) tárolására képes, amelyet kiegészít a 32 MB pótmemória. Az ezredmásodperces zársebesség lehetővé teszi videofelvétel készítését mind távoli természeti tájakról, mind közeli – akár 10 centiméterre fekvő – tárgyakról. Az S250-es mobiltelefon televízióhoz történő csatlakoztatásával a televízió képernyőjén figyelemmel kísérhető a mozgókép felvétele, illetve megtekinthető a már elkészült videófelvétel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés