Connect with us

Már készül a Samsung 5 megapixeles kamerás mobiljának az utódja!

Kütyük

Már készül a Samsung 5 megapixeles kamerás mobiljának az utódja!

A Samsung Electronics már most azzal van elfoglalva, hogy továbbfejlessze első 5 megapixeles felbontású kamerás mobilját.


Mint ismeretes, az egyelőre sajnos kizárólag Dél-Koreában kapható Samsung SCH-S250 az elmúlt hónapban debütált, de a vállalat már most azt tervezi, hogy a jövő esztendő első negyedévében kiadja a készülék továbbfejlesztett, optimalizált új változatát.

A vállalat munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy az SCH-S250 utódja minden korábbinál kiválóbb optikai zoommal és autofókusz szolgáltatással fog rendelkezni. Byung Cho, a Samsung Electronics alelnöke szerint az újgenerációs kamerás mobiltelefonok viszonylag gyorsan kiszorítják majd a piacról a belépőszintű, 2-3 megapixeles felbontással rendelkező hagyományos digitális fényképezőgépeket.

A CCD kamera (Charge-Coupled Device) és az érzékeny vaku segítségével az SCH-S250 olyan fotók készítésére képes, melyek minősége megegyezik a legmagasabb színvonalú digitális kamerák képeivel. A Samsung prémium kategóriájú kamerás mobiljaihoz hasonlóan az S250 is alkalmas videófelvételek készítésére. 92 MB belső memóriája 100 perces videófelvétel (320×240) tárolására képes, amelyet kiegészít a 32 MB pótmemória. Az ezredmásodperces zársebesség lehetővé teszi videofelvétel készítését mind távoli természeti tájakról, mind közeli – akár 10 centiméterre fekvő – tárgyakról. Az S250-es mobiltelefon televízióhoz történő csatlakoztatásával a televízió képernyőjén figyelemmel kísérhető a mozgókép felvétele, illetve megtekinthető a már elkészült videófelvétel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő