Connect with us

technokrata

Készülőben a 260 ezer színű LCD-s, 1,3 megapixeles kamerás Sagem myX-8

Kütyük

Készülőben a 260 ezer színű LCD-s, 1,3 megapixeles kamerás Sagem myX-8

Napvilágot láttak az első információk és fotók a Sagem készülőfélben lévő egyik új mobiltelefonjáról, a sokak által várva várt myX-8-as modellről.


Az előreláthatólag csak a jövő esztendőben érkező újdonság nagy méretű folyadékkristályos kijelzőt kap, mely egyrészt 320×240 pixeles, vagyis QVGA felbontással, másrészt pedig több mint 260 ezer színárnyalattal büszkélkedhet. Hasonlóan kiváló adottságú kijelzőkkel mindeddig csak egyes Sharp és Sony Ericsson mobilokon találkozhattunk.

A Sagem myX-8-ba természetesen már nem VGA, hanem 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép kerül, mely ráadásul nyolcszoros digitális zoommal lesz felvértezve. Igazi multimédiás mobilról lévén szó, vélhetően nem okoz komolyabb meglepetést az MP3 és videólejátszási képesség, a Java kompatibilitás, illetve a fejlett WAP böngésző.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a myX-8-on milyen operációs rendszer teljesít majd szolgálatot, egyesek mindenesetre úgy vélik, hogy a franciák újdonsága valamilyen mobil Windows szoftverre fog épülni. A telefonról ezenkívül még annyit lehet tudni, hogy háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) lesz, illetve, hogy nem hiányzik majd belőle a vezeték nélküli Bluetooth kontroller.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom