Connect with us

technokrata

Casio IT-10: VGA kijelzős strapabíró PDA újdonság

Kütyük

Casio IT-10: VGA kijelzős strapabíró PDA újdonság

A Casio egy vadonatúj, a kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló új kéziszámítógéppel jelent meg a piacon.


A Microsoft féle Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszert futtató készülék ütés-, víz- és porálló, tehát kiválóan képest helyt állni ipari körülmények között is. A Casio IT-10 3,7 colos képátlójú érintőkijelzője VGA, vagyis nem kevesebb mint 640×480 pixeles felbontással, illetve 65 ezer színárnyalattal rendelkezik. A számítási feladatok végrehajtásáért egy 416 MHz-es órajelen ketyegő mobil Intel processzor felelős, adatainkat pedig egyrészt a 64 MB méretű belső RAM memóriában, illetve a PDA SDIO kompatibilis bővítőhelyébe helyezhető SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard), valamint egy másik slotba tehető CF (Compact Flash) memóriakártyákon tárolhatjuk el.

A Casio IT-10-et kifejezetten úgy tervezték, hogy minden további nélkül elviselje az 1 méter magasról történő leejtést, illetve, hogy akár egy fűrészporral teli fatelepen is kiválóan üzemeljen. A rendkívül nagy kapacitású, 2.300 mAh-s lítium-ion akkumulátor a gyártó állítása szerint maximum 27 órás használati időt biztosít, ami mindenképpen rekordnak számít ebben a kategóriában.

A speciális kialakítás miatt a Casio IT-10 természetesen nagyobb és nehezebb mint hagyományos PDA társai. A 290 gramm tömegű Casio újdonság 999 dolláros áron vásárolható meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák