Connect with us

technokrata

Az Acer megjelenik az okostelefonok piacán?

Kütyük

Az Acer megjelenik az okostelefonok piacán?

Különböző források tudni vélik, hogy az Acer meg kívánja vetni a lábát az okostelefonok, illetve a harmadik generációs mobil készülékek piacán.

Ezen, magukat megnevezni nem kívánó források szerint a vállalat ez irányú tervei olyannyira komolyak, hogy egy közeljövőbeli rendezvényen már be is fognak mutatkozni a piacon várhatóan a jövő esztendő első felében debütáló első Acer mobil készülékek.

Az Acer három vadonatúj kéziszámítógépről kívánja lerántani a leplet, melyek elsősorban Bluetooth kompatibilitásukról, illetve a rájuk telepített navigációs szoftverről ismerszenek majd meg. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a vállalat a Destinator, vagy esetleg a Navman GPS alkalmazás mellett döntött-e.

James Harvey, a cég angliai részlegének egyik vezető munkatársa az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy ezek az új PDA-k számos okostelefon jellegű szolgáltatással fognak rendelkezni. Az Acer egy másik munkatársa, Federico Carozzi szerint a készülékek Blackberry, illetve Treo jellegű kialakítással bírnak majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp