Connect with us

Panasonic X100: színes kijelzős, kamerás minimál mobil

Kütyük

Panasonic X100: színes kijelzős, kamerás minimál mobil

A Panasonic megkezdte egyik legújabb készüléke, a mindössze 199 eurós áron kapható X100-as modell kereskedelmi forgalmazását.


A belépőszintű újdonság kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes, és természetesen GPRS kompatibilis, azonban a GPRS-nek sajnos csak az egyik lassabb, Class 4-es verzióját támogatja. A 90 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 18 milliméter vastag és 79 gramm tömegű Panasonic X100 TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelzője egész pontosan 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes.

Low-end modell léte ellenére az X100-ból nem hiányzik az integrált digitális fényképezőgép, mely ez esetben egy CIF, vagyis 352×288 képpontos felbontású darab.

A készüléken tíz darab gyári csengőhangot találunk, de ez a repertoár könnyedén bővíthető utólag letöltött, maximum harminckét szólamú polifonikus csengőhangokkal. A divatos szürke, sötétkék és ezüst színekben kapható Panasonic X100 rendkívül hosszú, 9 órás beszélgetési idővel büszkélkedhet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom