Connect with us

technokrata

Havaria Press a PannonW@P-on

Kütyük

Havaria Press a PannonW@P-on

A Pannon GSM előfizetői 2004 november 23-tól közvetlenül mobiltelefonjukon olvashatják el a Havaria Press legfrissebb jelentéseit.

A hírügynökség beszámolói teljes egészükben elérhetők a PannonW@P (wap.pgsm.hu) ˝Hírek˝ menüpontja alatt. A folyamatosan frissülő, legújabb három hír mellett a nap bűnügyeivel, baleseteivel és katasztrófáival ismerkedhetnek meg a Pannon GSM ügyfelei, olvashatnak jogi esetekről, légi eseményekről, és a Havaria Press lapszemléje révén a teljes napi sajtót áttekinthetik. Emellett egy Top10-es menüpont is várja az olvasókat, ahol a nap legolvasottabb hírei, legizgalmasabb eseményei találhatók.

A Havaria Press WAP-oldala a djuice WAP-portálon (wap.djuice.hu) keresztül, valamint a PannonW@P ˝Ajánlók˝ menüpontjából is elérhető, hogy a felhasználók még gyorsabban és kényelmesebben hozzájuthassanak a friss hírekhez. A külön előfizetési díj nélkül, térítésmentesen böngészhető Havaria Press oldal a későbbiekben színes fényképekkel is bővül, azoknak pedig, akik kedvenc témakörük – például vadászat, repülés, fegyverek – egyetlen újdonságáról sem szeretnének lemaradni, hamarosan fizetős WAP-Magazinokat indít a Pannon GSM és a Havaria Press.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp