Connect with us

Hirdetés

technokrata

A budapesti kultúra kiemelkedő támogatója a T-Mobile

Kütyük

A budapesti kultúra kiemelkedő támogatója a T-Mobile

A Budapesti Fesztiválközpont Kht. és a T-Mobile Magyarország Rt. három évre szóló együttműködési megállapodást kötött. Ennek értelmében a közhasznú társaság Európa legjobbjai között számontartott rendezvényeinek kommunikációs partnere a T-Mobile lesz.

2005 és 2007 között a Budapesti Tavaszi Fesztivál, a Budapesti Búcsú és Budapesti Őszi Fesztivál megszervezéséhez, sikeres lebonyolításához a T-Mobile támogatása és kommunikációs eszközrendszere is hozzájárul. Az eseményekről ezentúl a t-zones, Magyarország meghatározó WAP-portálja rendszeresen beszámol, a hírek és információk mobiltelefonon keresztül, SMS-ben és MMS-ben is eljutnak majd a nagyközönséghez. A mobilkommunikáció révén a legfontosabb információk írásban, valamint képekben, gyorsan és közvetlenül eljuttathatók az érdeklődőkhöz.

A Budapesti Fesztiválközpont Kht. 1996. január 1-jén alakult és legfontosabb feladata a Fővárosi Önkormányzat kulturális fesztiváljainak szervezése, menedzselése. Nemzetközi kapcsolatai révén a rendezvények szervezése, a fővárosi fesztiválok és egyéb események szervezőivel való kapcsolattartás és programkoordináció egyaránt része tevékenységének. A két napos Budapesti Búcsú és a kortárs művészetek legrangosabb magyarországi seregszemléjének tekinthető Budapesti Őszi Fesztivál mellett kiemelkedő a Budapesti Tavaszi Fesztivál, amely 25 éve Magyarország legnagyobb kulturális fesztiválja. Ez az eseménysorozat világviszonylatban is jelentősnek számít és a tekintélyes holland Lokale Festiviteiten internetes oldalon – mely ismét összeállította Európa ötven legjobb fesztiváljának listáját – az előkelő 25. helyre került. Március utolsó két hetében a magyar főváros 50-60 helyszínén közel 200 esemény, neves és elismert hazai, illetve külföldi művészek várják a belföldi és Magyarországra érkező érdeklődőket.

A T-Mobile a magyarországi sport- és kulturális élet egyik kiemelkedő támogatója, számos területen járul hozzá a közösségi célok megvalósításához. A társaság közel 4 millió ügyféllel piacvezető szolgáltatóként meghatározónak tartja a társadalmi szerepvállalást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés