Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 új Motorola 3G mobil karácsonyra

Kütyük

5 új Motorola 3G mobil karácsonyra

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett Motorola bejelentette, hogy az idei karácsonyi szezonban 5 új harmadik generációs mobiltelefonja jelenik meg a piacon.

A Vodafone-nál és a 3 nevezetű szolgáltatónál kapható Motorola 3G újdonságok kisebbek, könnyebbek és alacsonyabb fogyasztásúak, mint a korábbi modellek, és természetesen korántsem szenvednek hiányt multimédiás szolgáltatásokban.

Mind a Vodafone-nál, mind pedig a 3-nál kapható lesz a Motorola E1000, ezenkívül pedig a Vodafone megszerezte a Motorola V980 és a Motorola C980 exkluzív jogait, a 3 kínálatában pedig fellelhető lesz többek közt a Motorola A1000 és a Motorola C975.

A saját fejlesztésű operációs rendszerrel ellátott Motorola E1000 főbb érdekességei közé tartozik a nyolcszoros digitális zoommal rendelkező, 1,2 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép, valamint a PTT (Push To Talk) technológia. Utóbbi megoldás révén a készüléket egyetlen gombnyomásra lényegében mint egy egyszerű walkie-talkie-t lehet használni. A nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzővel szerelt Motorola E1000 a mai divatnak megfelelően többek közt MP3 lejátszóval is fel van vértezve, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy az SMS, EMS és MMS kompatibilis készülék USB porton és Bluetooth kapcsolaton keresztül is képes kommunikálni más eszközökkel.


A 7.0 verziójú Symbian operációs rendszert futtató Motorola A1000 a jelenlegi GSM/GPRS (900/1800/1900 MHz) hálózatokban éppúgy használható, mint a mostanság szárnyait bontogató WCDMA (2100 MHz) hálózatokban. A 208×320 képpontos felbontású, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelzővel szerelt készülék beépített digitális fényképezőgépe 1,2 megapixeles felbontású, négyszeres digitális zoom funkcióval rendelkezik és mozgóképek rögzítésére is alkalmas.

A hagyományos kialakítású C975, illetve a kagylóformájú V980 négyszeres zoommal rendelkező integrált fényképezőgépe csak VGA felbontású, viszont segítségükkel akár videokonferenciák is lebonyolíthatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés