Connect with us

technokrata

T-Mobile: a Domino-feltöltés már havi számlával is kifizethető

Kütyük

T-Mobile: a Domino-feltöltés már havi számlával is kifizethető

A T-Mobile ügyfelei egy Magyarországon egyedülálló új szolgáltatás segítségével SMS-ben, havi számlájukkal, illetve m-com egyenlegükből egyaránt feltölthetik bármely Domino kártya egyenlegét.

A Domino SMS-feltöltő bevezetésével a T-Mobile minden eddiginél egyszerűbbé teszi a kártyás szolgáltatások használatát. Ezzel a praktikus megoldással az egyenleg már bankkártya, illetve feltöltőkártya nélkül, bárhonnan és bármikor gyorsan megnövelhető. Előfizetéses T-Mobile-osok a Mobil Vásárlás szolgáltatás esetén is felhasználható keret erejéig bármely, pl. a családban használt Domino kártyát feltölthetik.

A Mobil Vásárlás során m-com egyenlegükből a T-Mobile előfizetéses ügyfelei 6.000, Aranykártyások 15.000, Platinakártyások 20.000 forint erejéig utólagos számlafizetés mellett vásárolhatnak termékeket és egyenlíthetik ki különböző szolgáltatások ellenértékét. Domino kártyás ügyfelek elektronikus úton előre feltölthető m-com egyenlegük erejéig élhetnek az SMS-feltöltés lehetőségével.

Az SMS-feltöltő használata során a feltölteni kívánt telefonszámot 9 karakteres formátumban, a címletet elválasztójellel elkülönítve (pl. 301234567, 3000) kell elküldeni a +36303444500-es nem emeltdíjas telefonszámra. A szolgáltatás keretében 3.000 Ft-os, 5.000 Ft-os és 10.000 Ft-os feltöltések érhetők el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák