Connect with us

Ingyenes ADSL-hozzáférés civil szervezeteknek

Kütyük

Ingyenes ADSL-hozzáférés civil szervezeteknek

„A Matáv hozzáad” program a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) közreműködésével pályázatot hirdet, melynek célja nonprofit szervezetek távközlési kommunikációs lehetőségeinek fejlesztése.

A Matáv társadalmi szerepvállalási programja, „A Matáv hozzáad” program és a NIOK Alapítvány által meghirdetett pályázat célja a civil szervezetek infrastrukturális fejlesztése, kommunikációs lehetőségeinek javítása. A program keretében a Matáv a pályázat nyertesei számára egy éves időtartamra ADSL-hozzáférést biztosít, így lehetővé válik 500 szervezet szélessávú internetes kommunikációja. A pályázat nyertesei az ADSL felszerelését és egy évre térítésmentes szolgáltatást, valamint a www.nonprofit.hu szolgáltatásait díjmentesen kapják 2005-ben.

A Matáv mint felelős társadalmi szereplő évente közel 100 millió forintot fordít társadalmi (egészségügyi, szociális) problémák segítésére. „Az ADSL-pályázat kiírásával az a célunk, hogy a civil szervezetek a támogatásunk segítségével megtakarított pénzösszeget olyan célokra fordíthassák, amely a rászorulók javát szolgálja. Emellett a szélessávú Internet segítségével lehetőségük nyílik saját tevékenységük kommunikálására, az információk gyors elérésére is.” – indokolta a pályázat kiírását Szabó Gyula, „a Matáv hozzáad” program vezetője.

2004. november 17. és november 29. között a fent említett honlapról letölthető űrlapon pályázhat minden Magyarországon bejegyzett civil szervezet (alapítvány, egyesület), amely rendelkezik vezetékes Matáv előfizetéssel, valamint az ADSL-hozzáférés használatát biztosító számítógéppel. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó szervezet eddigi tevékenységének és jövőbeni terveinek bemutatását, valamint az ADSL-hozzáférés felhasználására vonatkozó elképzeléseit. A támogatás odaítéléséről a pályázók 2004. decemberében e-mailben kapnak értesítést. A formai feltételeknek megfelelő és a pályázati határidő lejárta előtt benyújtott pályázatokat szakértők bírálják el, a támogatásokról szóló döntést a NIOK Alapítvány és a Matáv által felkért bizottság hozza meg. A nyertes pályázók listája ugyanitt lesz elérhető, december 17-étől.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő