Connect with us

technokrata

Exkluzív: mégsem lesz Nokia Neo zenefon – a gyártó még májusban leállította a projektet

Kütyük

Exkluzív: mégsem lesz Nokia Neo zenefon – a gyártó még májusban leállította a projektet

Megbízható forrásból cáfolatot kaptunk tegnapi cikkünkre, mely szerint a Nokia hamarosan egy meglepő kialakítású új zenefonnal kívánna megjelenni a piacon.


Ezen, magát megnevezni nem kívánó, nem hivatalos forrás közlése szerint tény, hogy a finn székhelyű vállalatnál a közelmúltban volt egy bizonyos Neo fejlesztési kódnevű projekt, melynek keretein belül egy az Apple féle iPodhoz hasonló kialakítású, zenelejátszásra kihegyezett mobiltelefonnal foglalkoztak a tervezők, tehát a korábban megjelent fényképek valóságos fotók voltak.

Emberünk – aki egyébként maga is az egykori fejlesztőcsapat tagja volt – elmondta, hogy a Nokia hazai gyárában, Komáromban már volt néhány működőképes példány és a próbagyártás is megkezdődött, azonban a vezetőség még idén májusban úgy döntött, hogy lefújja a projektet. Ennek oka elsősorban az volt, hogy a piac nem mutatott akkora érdeklődést, mint azt előzőleg becsülték.

A Nokia Neo tehát várhatóan sohasem fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban. Kár érte, mert érdeklődve vártuk volna!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp