Connect with us

technokrata

Új gyorsasági SMS írás világrekord született!

Kütyük

Új gyorsasági SMS írás világrekord született!

Egy amerikai diáknak sikerült megdöntenie a korábbi gyorsasági SMS írás világrekordot.

A tizenhét esztendős Ben Cooknak mindössze 57 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy villámgyors ujjaival legépeljen egy 160 karakterből álló rövid szöveges üzenetet. A korábbi Guiness rekordot a brit James Trusler tartotta, akinek ugyanezen feladat végrehajtása még 67 másodpercig tartott.

A rekord eléréshez a következő angol nyelvő szöveget kellett begépelni egy mobiltelefonon: ˝The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human˝. Mondanom sem kell, hogy ezúttal szigorúan ellenőrizték a prediktív szövegbeviteli technológiák inaktivitását.

A televíziós kamerák kereszttüzében dolgozó Cook elmondta, hogy az új rekordot úgy érte el, hogy közben egy pillanatra sem figyelte a mobiltelefon kijelzőjét, hanem e helyett végig az ujjaira és a billentyűkre koncentrált. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy emberünk pontosan milyen mobiltelefon segítségével érte el a szinte hihetetlen eredményt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák