Connect with us

technokrata

TDSL a Tvnetworktől

Kütyük

TDSL a Tvnetworktől

Olcsó ADSL szolgáltatással lépett piacra a Tvnetwork.

A TDSL szolgáltatást a Tvnetwork önálló Internet-szolgáltatóként, ám a Matáv hálózatát igénybe véve biztosítja. A szolgáltatás ára a karácsonyi akcióban: bruttó 6990 Ft-os havidíjjal lehet internetezni telefon percdíj és letöltési korlát nélkül. Minden csomaghoz alapszolgáltatásként ingyenesen egy darab fix IP cím jár, az adatletöltési kapacitás pedig 384/64 kbit/secundum, amely az igények növekedésével tovább növelhető.

Az alacsony árral a Tvnetwork elsősorban az előfizetői létszámát szeretné gyarapítani. „Mivel a mienk egy kis cég, folyamatosan képesek vagyunk figyelemmel követni és alacsonyan tartani a költségeinket, hatékonyabbak vagyunk, mint a piac mamutjai. Olcsóbban működünk, és ezt az előnyt nem a magunk hasznára fordítjuk, hanem továbbadjuk az ügyfeleinknek. Elsődleges célunk az előfizetői bázis további növelése, és a meglevő ügyfelek megtartása, amelynek az alapja a jó minőségű szolgáltatás.” – nyilatkozta Nemes Attila, a Tvnetwork elnöke.

A TDSL-bekötések országszerte megkezdődtek, most, a karácsonyi rohamot megelőző időszakban is élénk érdeklődést tapasztalható. A Tvnetwork számít az Internet iránt mostanában érdeklődni kezdők figyelmére, ugyanakkor nem titkolt célja, hogy a korábban más szolgáltatónál internetezők számára versenyképes alternatívát kínáljon.

A cég korábban is elsősorban lakossági Internet-szolgáltatóként volt ismert, és mindig is a szélessávú fejlesztéseket helyezte előtérbe. Az ország több régiójában és Budapest több körzetében kínál saját hálózaton alapuló szélessávú Internet-elérést, amelyet elsősorban magánszemélyek vesznek igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák