Connect with us

technokrata

Sok újdonság a HP iPAQ rx3700 új ROM frissítésében

Kütyük

Sok újdonság a HP iPAQ rx3700 új ROM frissítésében

Jó hír a Hewlett-Packard féle iPAQ rx3700-as sorozatú kéziszámítógép tulajdonosok számára: a gyártó elérhetővé tette a készülék sok újdonságot felvonultató, legújabb ROM frissítését.

Az immár Nevo Media támogatású frissítés többek közt új Bluetooth meghajtó szoftvereket és iPAQ Mobile Media alrendszert kapott. Az egyik, ha nem a legfontosabb újdonság a Windows Media Player 10 Mobile for Pocket PC megjelenése. Az megújult felhasználói felületű alkalmazás kompatibilis az MP3, WMV és WMA formátumú zenefájlokkal, és képes megjeleníteni a Microsoft PhotoStory3 segítségével készített diavetítéseket.

A 10-es verziójú médialejátszó villámgyorsan felismeri a kéziszámítógépbe helyezett SD (Secure Digital) memóriakártyát, ezenkívül pedig automatikusan képes szinkronizálni a Windows Media Player asztali számítógépekre telepített verziójával, illetve segítségével a felhasználók elérhetik az online zeneboltok szolgáltatásait.

Az iPAQ rx3700-as sorozatú PDA-khoz szánt ROM frissítés a Hewlett-Packard internetes oldalairól bárki által ingyenesen letölthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák