Connect with us

technokrata

Linksys Wireless-G CompactFlash Card: 54 Mbps-os Wi-Fi PDA-khoz

Kütyük

Linksys Wireless-G CompactFlash Card: 54 Mbps-os Wi-Fi PDA-khoz

A maximális vezeték nélküli adatátviteli sebességre vágyók számára kiváló választás lehet a Linksys új bővítőkártyája, melynek segítségével akár maximum 54 Mbps-os sebesség is elérhető.

A Linksys Wireless-G CompactFlash kártya a 802.11g vezeték nélküli hálózati szabványt támogatja, és CompactFlash Type II fogadására alkalmas Windows Mobile készülékekbe helyezhető bele.

Mint ismeretes, a 802.11g egy harmadik generációs Wi-Fi technológia, mely a 802.11b féle Wi-Fi által is használt 2,4 GHz-es frekvenciasávon nem kevesebb mint 54 Mbps-os sebességet biztosít a felhasználók számára. A 802.11g természetesen visszafelé kompatibilis a mindössze 11 Mbps-os sebességű 802.11b-vel.

A Linksys Wireless-G CompactFlash Card bármely olyan kéziszámítógépbe behelyezhető, melyen Microsoft Windows Mobile 2002 (Pocket PC 2002), vagy ennél újabb operációs rendszer teljesít szolgálatot. A kártya nagy interferenciájú környezetekben automatikusan alacsonyabb sebességre kapcsol a kapcsolat maximális stabilitása érdekében. A Linksys újdonság 99 dolláros áron kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák