Connect with us

technokrata

Kényelmi funkciókkal bővült a Freemail

Kütyük

Kényelmi funkciókkal bővült a Freemail

2004. november 19-én az Axelero Internet kényelmi funkciókkal bővítette a Freemail ingyenes levelezőrendszert, amelyek a levelezési felület megjelenésében és a praktikus használatban egyaránt újat nyújtanak a felhasználóknak.

A Freemail mostantól a beállított megjelenítést felhasználónként megjegyzi, így sokkal gördülékenyebbé válik a navigálás a mappák között, csakúgy, mint a levélírás utáni visszatérés a beérkezett üzenetekhez. Sokak kérésére opcionálissá vált minden mappában az első levél – eddig automatikus – megnyitása, valamint egyszerűbb lett a címek felvétele a címlistába és a blokkolási listába. Emellett a jövőben a felhasználók figyelmeztetést kapnak a félbehagyott levelek mentésére, és egyben ezek automatikusan bekerülnek a piszkozatok mappába.

A leveleket mostantól a ˝nyomtat˝ gomb használatával igényesen lehet kinyomtatni: a papíron látható kép már nem tartalmazza a levelek mellett látható mezőket (úgynevezett frame-eket). A nagyobb forgalmat bonyolítók számára újdonság, hogy az oldalanként megjelenítendő levelek számát akár 500 darabra is állíthatják, így nem kell ˝lapozgatni˝ az oldalak között.

Végül, de nem utolsó sorban új szolgáltatás a feledékeny felhasználók számára, hogy elfelejtett jelszavukat kérés esetén az Axelero egy előre megadott e-mail címre elküldi, lehetővé téve ezáltal a már megszokott cím használatát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák