Connect with us

Motorola: 20 új mobil – ezúttal időben

Kütyük

Motorola: 20 új mobil – ezúttal időben

A Motorola mindent meg kíván tenni piaci pozíciójának megerősítése érdekében, éppen ezért a közeljövőben 20 vadonatúj mobiltelefont fog bevezetni a piacra, és a vállalat vezetői ígéretet tettek arra, hogy az egyes készülékek piaci debütálása a korábbi hagyományokkal ellentétben nem fog késni.


Ron Garriques, az amerikai székhelyű vállalat alelnöke elmondta, hogy nagyon komoly reményeket fűz a nemrégiben bemutatkozott V3-as készülék sikeréhez. Mint ismeretes, a Motorola V3 egy meglehetősen drága, high-end kategóriás telefon, mely elsősorban különleges designjáról, nagy méretű kijelzőjéről, Bluetooth kompatibilitásáról, illetve beépített digitális fényképezőgépéről ismerszik meg.

˝Az összes piaci szegmensben remek karácsonyi eladási mutatókra számítunk. Bizton állíthatom, hogy a különböző modellek időben meg fognak jelenni a kereskedések polcain, ugyanis alkatrész beszállítóink teljesíteni tudják vállalásaikat˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Garriques.

Az IDC egyik legfrissebb jelentéséből kiderül, hogy az idei esztendő első negyedévében még 16,6 százalékos piacrésszel rendelkező Motorola a harmadik negyedévben a piac már csak mintegy 14,2 százalékát tudhatta magáénak. A piacvezető finn Nokia jelenleg 31,3 százalékos részesedést birtokol, a rendkívül dinamikusan növekvő dél-koreai Samsung pedig 13,9 százalékos piacrész birtokában a harmadik helyen tanyázik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom