Connect with us

technokrata

Motorola: 20 új mobil – ezúttal időben

Kütyük

Motorola: 20 új mobil – ezúttal időben

A Motorola mindent meg kíván tenni piaci pozíciójának megerősítése érdekében, éppen ezért a közeljövőben 20 vadonatúj mobiltelefont fog bevezetni a piacra, és a vállalat vezetői ígéretet tettek arra, hogy az egyes készülékek piaci debütálása a korábbi hagyományokkal ellentétben nem fog késni.


Ron Garriques, az amerikai székhelyű vállalat alelnöke elmondta, hogy nagyon komoly reményeket fűz a nemrégiben bemutatkozott V3-as készülék sikeréhez. Mint ismeretes, a Motorola V3 egy meglehetősen drága, high-end kategóriás telefon, mely elsősorban különleges designjáról, nagy méretű kijelzőjéről, Bluetooth kompatibilitásáról, illetve beépített digitális fényképezőgépéről ismerszik meg.

˝Az összes piaci szegmensben remek karácsonyi eladási mutatókra számítunk. Bizton állíthatom, hogy a különböző modellek időben meg fognak jelenni a kereskedések polcain, ugyanis alkatrész beszállítóink teljesíteni tudják vállalásaikat˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Garriques.

Az IDC egyik legfrissebb jelentéséből kiderül, hogy az idei esztendő első negyedévében még 16,6 százalékos piacrésszel rendelkező Motorola a harmadik negyedévben a piac már csak mintegy 14,2 százalékát tudhatta magáénak. A piacvezető finn Nokia jelenleg 31,3 százalékos részesedést birtokol, a rendkívül dinamikusan növekvő dél-koreai Samsung pedig 13,9 százalékos piacrész birtokában a harmadik helyen tanyázik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök