Connect with us

technokrata

Ezüstszínű Palm Zire 72

Kütyük

Ezüstszínű Palm Zire 72

Az idén tavasszal debütált Palm Zire 72 kéziszámítógép ez idáig csak és kizárólag kék színben volt kapható, mostantól azonban már divatos ezüstös színárnyalatban is megvásárolható.


A palmOne munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy az ezüstszínű vadonatúj Palm Zire 72 szolgáltatási köre változatlan maradt. Az újdonság egyébként a bejelentéssel egy időben már meg is jelent a kereskedések polcain, ajánlott végfelhasználói ára pedig 279 euró.

A Zire 71 közvetlen utódjának tekinthető Zire 72 kijelzője maradt a régi, vagyis esetében egy 320×320 képpontos felbontású, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik a megjelenítésről.

A készülék hátlapba integrált digitális fényképezőgépének segítségével maximum 1,2 megapixeles felbontású fotók, illetve 320×240 képpontos felbontású, hanggal ellátott mozgóképek készíthetők. A Zire 72 lelke nem más, mint egy 300 MHz-es frekvencián üzemelő ARM processzor, valamint 32 MB RAM memória. A Palm operációs rendszer 5.2.8-as verziójára épülő PDA természetesen Bluetooth kompatibilis.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp