Connect with us

Hirdetés

technokrata

Változások a Matáv honlapján

Kütyük

Változások a Matáv honlapján

Megváltozott a Matáv honlapja.

A honlap funkcionális megújulása révén előtérbe kerültek a vállalat aktuális termékei, szolgáltatásai, valamint azok online vásárlási lehetősége is. A nyitóoldalon kiemelt helyet kaptak az aktuális ajánlatok, amelyek segítségével az ügyfelek naprakész információt kaphatnak a legújabb szolgáltatásokról, akciókról. A könnyebb eligazodás érdekében a különböző szolgáltatások csoportjai is a korábbinál elkülönültebb formában jelennek meg. Az online vásárlás folyamatának megkönnyítése érdekében a nyitóoldalról könnyen elérhetővé vált a Matáv internetes áruháza, emellett az egyes szolgáltatásokat bemutató oldalakon közvetlen online vásárlási lehetőséget is biztosítanak.

A Csemege sarok egyedileg kialakított, eredeti ötleten alapuló játékokkal szórakoztatja a látogatókat, a legjobb játékosok a játékok Top20 listáján mérhetik össze ügyességüket. A megújult Csemege sarokban a folyamatosan bővülő ˝Tudta-e?˝ sorozatban a távközlés témájában érdekes, olykor megdöbbentő adatokat lehet találni. A reklámfilm-gyűjteményben a Matáv különböző szolgáltatásainak reklámfilmjei közül kedvükre válogathatnak a látogatók. Az illusztrációkkal tarkított telefonálási illemszabályok oldalain a látogatók betekintést nyerhetnek a különböző telefonálási praktikákba. A letöltések között található háttérképek vidám külsőt kölcsönözhetnek a számítógép képernyőjének. A telefónia sorozathoz készült animáció rövid, átfogó képet ad a távközlés mérföldköveiről, a korabeli illusztrációkkal kibővített, felhasználóbarát formában megjelenő teljes sorozat különböző fejezetei között pedig mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legérdekesebb korszakokat.

Megújult formában és tartalommal jelentkeznek a Matáv Galéria oldalai is, a kiállítás képes összeállítása mellett a művészek életútjáról is különböző érdekességeket tudhatnak meg az érdeklődők. Az E-card, a Matáv ingyenes képeslapküldő szolgáltatása továbbra is változatlan feltételek mellett vehető igénybe a Csemege sarokban.

A megújult website a legnagyobb és leglátogatottabb hazai vállalati honlap, mely magyar és angol nyelven egyaránt teljes értékű kommunikációs felület az ügyfelek, partnerek, a sajtó, a befektetők, a szakmai és politikai döntéshozók felé. A honlap terjedelme meghaladja a 6.000 oldalt, s a magyar vállalati weboldalak közül elsőként a Matáv honlapja is felkerült a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet hivatalos webaudit listájára, így tanúsíttatva látogatottsági adatait. A legfrissebb adatok szerint a vállalat oldalaira egy átlagos munkanapon közel 17 ezren látogatnak, és több mint 153 ezer oldalt töltenek le.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés