Connect with us

technokrata

Változások a Matáv honlapján

Kütyük

Változások a Matáv honlapján

Megváltozott a Matáv honlapja.

A honlap funkcionális megújulása révén előtérbe kerültek a vállalat aktuális termékei, szolgáltatásai, valamint azok online vásárlási lehetősége is. A nyitóoldalon kiemelt helyet kaptak az aktuális ajánlatok, amelyek segítségével az ügyfelek naprakész információt kaphatnak a legújabb szolgáltatásokról, akciókról. A könnyebb eligazodás érdekében a különböző szolgáltatások csoportjai is a korábbinál elkülönültebb formában jelennek meg. Az online vásárlás folyamatának megkönnyítése érdekében a nyitóoldalról könnyen elérhetővé vált a Matáv internetes áruháza, emellett az egyes szolgáltatásokat bemutató oldalakon közvetlen online vásárlási lehetőséget is biztosítanak.

A Csemege sarok egyedileg kialakított, eredeti ötleten alapuló játékokkal szórakoztatja a látogatókat, a legjobb játékosok a játékok Top20 listáján mérhetik össze ügyességüket. A megújult Csemege sarokban a folyamatosan bővülő ˝Tudta-e?˝ sorozatban a távközlés témájában érdekes, olykor megdöbbentő adatokat lehet találni. A reklámfilm-gyűjteményben a Matáv különböző szolgáltatásainak reklámfilmjei közül kedvükre válogathatnak a látogatók. Az illusztrációkkal tarkított telefonálási illemszabályok oldalain a látogatók betekintést nyerhetnek a különböző telefonálási praktikákba. A letöltések között található háttérképek vidám külsőt kölcsönözhetnek a számítógép képernyőjének. A telefónia sorozathoz készült animáció rövid, átfogó képet ad a távközlés mérföldköveiről, a korabeli illusztrációkkal kibővített, felhasználóbarát formában megjelenő teljes sorozat különböző fejezetei között pedig mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legérdekesebb korszakokat.

Megújult formában és tartalommal jelentkeznek a Matáv Galéria oldalai is, a kiállítás képes összeállítása mellett a művészek életútjáról is különböző érdekességeket tudhatnak meg az érdeklődők. Az E-card, a Matáv ingyenes képeslapküldő szolgáltatása továbbra is változatlan feltételek mellett vehető igénybe a Csemege sarokban.

A megújult website a legnagyobb és leglátogatottabb hazai vállalati honlap, mely magyar és angol nyelven egyaránt teljes értékű kommunikációs felület az ügyfelek, partnerek, a sajtó, a befektetők, a szakmai és politikai döntéshozók felé. A honlap terjedelme meghaladja a 6.000 oldalt, s a magyar vállalati weboldalak közül elsőként a Matáv honlapja is felkerült a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet hivatalos webaudit listájára, így tanúsíttatva látogatottsági adatait. A legfrissebb adatok szerint a vállalat oldalaira egy átlagos munkanapon közel 17 ezren látogatnak, és több mint 153 ezer oldalt töltenek le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp