Connect with us

Vállalatirányítás mobiltelefonról

Kütyük

Vállalatirányítás mobiltelefonról

A Volán Elektronika vadonatúj és hazánkban egyedülálló megoldásával a cégvezető a vállalatirányítási rendszerhez akár telefonján keresztül is hozzáférhet, ellenőrizheti a kimutatásokat és letöltheti a legfrissebb adatokat.

A LIBRA üzleti megoldás mobil kliensével így a sürgős döntések meghozatalához szinte bárhol és bármikor könnyedén kaphat információt. A mai modern készülékekkel a kapcsolat gyors, biztonságos és olcsó.


A Volán Elektronika Rt. csaknem húsz éve fejleszt vállalatirányítási rendszereket, közép- és nagyvállalatoknak szánt, Oracle alapú integrált rendszerével 1993 óta van jelen a piacon. A cég legfrissebb fejlesztése, a LIBRA6i átfogó kontrolling rendszere, az InfoCenter belső és külső információs igények kielégítésére, döntéstámogatásra, beszámolói kötelezettségek elvégzésére és ellenőrzésre szolgál. A felhasználók novembertől, a mobil kliens segítségével a világon szinte bárhol és bármikor mobiltelefonjukon keresztül hozzáférhetnek a rendszer információihoz.

˝A közép- és nagyvállalatok vezetőinek gyors és valós idejű információra van szükségük a hatékony döntéshozatalhoz. Egy vállalatirányítási megoldásokat szállító cég fő feladata, hogy ezt minél átfogóbban, integráltabban és rugalmasabban elősegítse. Az LIBRA mobil kliensének egy újabb dimenziót sikerült áthidalnia a döntéshozatalban: a felhasználó most már bárhol azonnali információt kaphat cége eredményéről, állapotáról a mobiltelefonon megjeleníthető táblázatok és mutatószámok segítségével˝ – nyilatkozta Papp Zoltán, a Volán Elektronika Rt. vezérigazgató-helyettese.

A LIBRA mobil kliens másik előnye az egyszerűség: használatához nincs szükség különleges mobiltelefonra, a legtöbb mai modern készülékről biztonságosan elérhető, a https protokoll biztosítja, hogy illetéktelenek nem tudnak az adatokhoz hozzáférni. Egy táblázat letöltése összesen 2.000 és 4.000 byte közötti adatforgalmat jelent, ami nem csak gyors elérést, de alacsony adatátviteli költségeket is jelent. A táblázatok és kimutatások letöltése mellett a döntéshozó az egyes konkrét cellaértékekhez címzett megjegyzéseket fűzhet, amit SMS vagy e-mail formájában elküldhet beosztottjának.

˝A LIBRA mobil kliens felhasználói a közép- és nagyvállalatok döntéshozói lesznek. A megoldást egyrészt meglévő ügyfeleinknek, bővítésként kínáljuk, másrészt úgy gondoljuk, hogy a piacon is előnyt jelenthet ez az egyedülálló szolgáltatás. Ha beváltja a hozzá fűzött reményeket a nagyvállalati piacon, akkor terveink szerint a jövőben a kis- és középvállalatok számára is elérhetővé tesszük ezt a speciális megoldást˝ – folytatta Papp Zoltán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő