Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sanyo MM-7400: előtérben a multimédia

Kütyük

Sanyo MM-7400: előtérben a multimédia

A Sanyo MM-7400 típusjelzésű mobiltelefon újdonsága elsősorban mozgókép felvételi és videó streaming szolgáltatásairól ismerszik meg.


Az újfajta multimédiás élményre vágyó vásárlóknak szánt, kagylóformájú Sanyo készülék 92,4 milliméter hosszú, 50 milliméter széles, 28,7 milliméter vastag és 115 gramm tömegű. A sajnos nem belső, hanem külső antennával szerelt telefon TFT (Thin Film Transistor) technológiájú belső kijelzője 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat), és még a kis méretű külső LCD-je is színes.

A beépített digitális fényképezőgép képszenzora 0,3 megapixeles (VGA) felbontású, ami maximum 640×480 képpontos felbontású fotók készítését teszi lehetővé. Ennek kapcsán említést érdemel többek közt az integrált vaku, a négyszeres digitális zoom és a videórögzítési lehetőség. Érdekesség a videó streaming szolgáltatás, melynek segítségével 15 képkocka/másodperces sebesség mellett nézhetők például a CNN, az NBC, vagy éppen a Cartoon Network műsorai.

A teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitással rendelkező Sanyo MM-7400 telefonkönyvében maximum 300 bejegyzést lehet eltárolni, a személyre szabhatóságról pedig cserélhető előlapok és háttérképek, valamint többszólamú polifonikus csengőhangok gondoskodnak. A telefon lítium-ion akkumulátora a gyártó szerint 3,5 órás beszélgetési, illetve 12 napos készenléti időt biztosít.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés