Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung i730: nagy kijelzős Windows-os okostelefon

Kütyük

Samsung i730: nagy kijelzős Windows-os okostelefon

A Samsung Showcase 2004 szakkiállítás keretein belül számos új mobil készülék debütált, így például többek közt a Windows Mobile operációs rendszerrel ellátott, i730 típusjelzésű okostelefon.


A manapság oly divatos szétcsúsztatható kialakítással rendelkező Samsung i730-ban egy igen csak méretes és nagy felbontású kijelző teljesít szolgálatot. A 2,8 colos képátlójú LCD panel egyrészt 240×320 képpontos felbontással, másrészt pedig 16 bites színmélységgel, vagyis 65.536 színárnyalattal büszkélkedhet.

A készülékre a legújabb mobil Microsoft szoftver, a Windows Mobile 2003 for Pocket PC Second Edition került, ami többek közt azt jelenti, hogy a kijelzőn mind függőleges, mind pedig vízszintes irányban megjeleníthető a kép. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy az i730-ban pontosan milyen típusú mikroprocesszor leledzik, azt azonban már most tudni lehet, hogy a belső memória mérete 64 MB. Akinek ez a memória kevés lenne, igénybe veheti az SDIO kompatibilis bővítőhelyet, mely SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard) memóriakártyák fogadására egyaránt alkalmas. További fontos specifikáció többek közt a Wi-Fi támogatás, illetve a beépített sztereó hangrendszer.

A Samsung i730-as smartphone kereskedelmi forgalmazásának kezdete, illetve várható ára egyelőre nem ismeretes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés