Connect with us

technokrata

Letölthető True Tones zeneszámok a Pannon GSM-től

Kütyük

Letölthető True Tones zeneszámok a Pannon GSM-től

Bármerre járnak is, november elejétől tökéletes koncertélményt nyújthatnak környezetüknek a Pannon GSM előfizetői, akik az újonnan bevezetett True Tones zenei tartalomszolgáltatás révén élethű hangzású dallamokat tölthetnek le arra alkalmas mobiltelefonjukra.

A különböző közkedvelt dallamok, slágerek hamar népszerűvé váltak a fiatalok körében, éppen ezért a Pannon GSM november elején jelentősen kibővíti csengőhang választékát. Kezdetben mintegy ötven régi és új világsláger pontos mása között válogathatnak az előfizetők. A dallamok négy kategóriában – pop, rock, dance és örökzöldek – érhetők el, s a jövőben természetesen mind a műfajok, mind a zeneszámok sora bővülni fog.

A szolgáltatás fejlesztése mellett arra is ügyelt a Pannon GSM, hogy a tartalomhoz megfelelő eszközöket is biztosítson. Így a korábban csak korlátozott számú True Tones kompatibilis készülékkel szemben ma már hat gyártó csaknem negyven olyan telefonját kínálja a Pannon GSM, amelyek alkalmasak a True Tones dallamok – azaz a számítógépek világából már ismert formátumú, kiváló minőségű hangfájlok – lejátszására. A szolgáltatást támogató készülékek listáját, mely folyamatosan bővül, a Pannon GSM honlapján lehet megtekinteni.

A True Tones csengőhangok a Pannon GSM és a djuice WAP-portálján (wap.pgsm.hu, wap.djuice.hu) egyaránt megtalálhatók. A tartalomszolgáltatás díja a zenei részletek esetében bruttó 475 forint, míg az animációs és természetes effektek továbbra is 400 forintért tölthetők le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin