Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető True Tones zeneszámok a Pannon GSM-től

Kütyük

Letölthető True Tones zeneszámok a Pannon GSM-től

Bármerre járnak is, november elejétől tökéletes koncertélményt nyújthatnak környezetüknek a Pannon GSM előfizetői, akik az újonnan bevezetett True Tones zenei tartalomszolgáltatás révén élethű hangzású dallamokat tölthetnek le arra alkalmas mobiltelefonjukra.

A különböző közkedvelt dallamok, slágerek hamar népszerűvé váltak a fiatalok körében, éppen ezért a Pannon GSM november elején jelentősen kibővíti csengőhang választékát. Kezdetben mintegy ötven régi és új világsláger pontos mása között válogathatnak az előfizetők. A dallamok négy kategóriában – pop, rock, dance és örökzöldek – érhetők el, s a jövőben természetesen mind a műfajok, mind a zeneszámok sora bővülni fog.

A szolgáltatás fejlesztése mellett arra is ügyelt a Pannon GSM, hogy a tartalomhoz megfelelő eszközöket is biztosítson. Így a korábban csak korlátozott számú True Tones kompatibilis készülékkel szemben ma már hat gyártó csaknem negyven olyan telefonját kínálja a Pannon GSM, amelyek alkalmasak a True Tones dallamok – azaz a számítógépek világából már ismert formátumú, kiváló minőségű hangfájlok – lejátszására. A szolgáltatást támogató készülékek listáját, mely folyamatosan bővül, a Pannon GSM honlapján lehet megtekinteni.

A True Tones csengőhangok a Pannon GSM és a djuice WAP-portálján (wap.pgsm.hu, wap.djuice.hu) egyaránt megtalálhatók. A tartalomszolgáltatás díja a zenei részletek esetében bruttó 475 forint, míg az animációs és természetes effektek továbbra is 400 forintért tölthetők le.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés