Connect with us

technokrata

Érkezőben a kamera nélküli SDA okostelefon

Kütyük

Érkezőben a kamera nélküli SDA okostelefon

A T-Mobile hamarosan megkezdi az SDA okostelefon kamera nélküli új változatának forgalmazását.


A Microsoft féle mobil Windows operációs rendszerre épülő smartphone mindössze annyiban különbözik a korábban debütált első SDA-tól, hogy nincs benne digitális fényképezőgép, tehát ezt leszámítva a szolgáltatási kör abszolút változatlan maradt. A kamera nélküli új SDA várhatóan valamikor november végén jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, a készülék ára azonban egyelőre ismeretlen. Az új SDA várhatóan komoly sikerre számíthat, ugyanis a megcélzott vásárlók, az üzletemberek számára vajmi kevés fontossággal bír az integrált kamera.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonságon a Microsoft-féle Windows Smartphone 2003 operációs rendszer teljesít szolgálatot. Ahogy azt a hasonló szoftveres készülékek esetében már megszokhattuk, az SDA-ban egy 176×220 pixeles felbontású, 16 bites színmélységű, vagyis 65 ezer színárnyalatú folyadékkristályos kijelző található. A 32 MB RAM és 64 MB ROM memóriával felvértezett telefon miniSD memóriakártyák révén könnyedén bővíthető.

A Bluetooth kompatibilis SDA 108 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 20 milliméter vastag, tömege pedig kereken 100 gramm. Az új okostelefon a gyári specifikációk szerint 140 órás készenléti, illetve 240 perces beszélgetési idővel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin