Connect with us

A T-Mobile ismertsége elérte a 100 százalékot

Kütyük

A T-Mobile ismertsége elérte a 100 százalékot

A GFK Hungária felmerései alapján Magyarországon a T-Mobile márka támogatott ismertsége már augusztusra megközelítette, alig fél évvel a piacvezető magyar mobilcég névváltását követően, november elejére pedig elérte a 100 százalékot.

A megkérdezettek körében a spontán említés szintén kiemelkedően magas, 85 százalékos és a Jobb veled a világ szlogent nagy számban és egyértelműen azonosítják a piacvezető T-Mobile-lal.

A világ egyik vezető mobilkommunikációs vállalatával kialakított szorosabb együttműködésben a mobilcég T-Mobile Magyarország Rt. néven május óta kínál még értékesebb szolgáltatásokat közel 4 millió előfizetője számára. A T-Mobile márka értékei, a hazai piacon bevezetett újdonságok fogadtatása egyértelműen kedvező, a Westel – T-Mobile márkaváltás nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően sikeres. A T-Mobile Napon bevezetett, minden időszakban egységes és kedvező belföldi percdíjakat kínáló Relax csomagjai pl. amellett, hogy a társaság ügyfeleinek körében kiugró sikert arattak, később az egész hazai mobilpiacra jelentős hatást gyakoroltak.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató 10 évvel piacra lépését követően, piacvezető szolgáltatóként csatlakozott a T-Mobile márkanéven jelenleg 2 kontinensen jelenlévő, a csoport érdekeltségein keresztül 103 millió előfizetővel rendelkező nemzetközi mobilszolgáltatóhoz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő