Connect with us

technokrata

NEC E338: belépőszintű új 3G mobil

Kütyük

NEC E338: belépőszintű új 3G mobil

Az NEC legújabb mobiltelefonja a 3G készülékek között relatíve kicsinek számít, viszont az átlagos 2,5G telefonoknál jóval nagyobb és nehezebb.


A széthajtható kialakítással rendelkező, NEC E338 típusjelzésű újdonság 94 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 24 milliméter vastag és nem kevesebb mint 130 gramm tömegű. Annak ellenére, hogy a készülék harmadik generációs, az egyetlen, forgatható optikás beépített digitális fényképezőgép felbontása mindössze 352×288 pixel (CIF). Ez a felbontás videohívásokhoz elegendő, azonban jó minőségű fényképek készítéséhez nagyon alacsony.

További negatívum, hogy az NEC E338-ban nincs Bluetooth kontroller és memóriabővítési lehetőség. A 17 MB belső memóriával szerelt NEC mobiltelefon folyadékkristályos kijelzője 176×220 pixeles felbontással és 16 bites színmélységgel rendelkezik, vagyis egész pontosan 65.536 színárnyalatot tud megjeleníteni.

Sajnálatos módon még infravörös port sem kapott helyet az NEC E338-ban, de legalább a Java kompatibilitásról és a polifonikus csengőhangokról gondoskodtak a fejlesztők. A telefon egyébként maximum 2 órás beszélgetési időt, illetve 7 napos készenléti időt biztosít használója számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák