Connect with us

technokrata

Jön a Sharp GX30i és a Sharp GX40!

Kütyük

Jön a Sharp GX30i és a Sharp GX40!

A napokban felröppentek az első pletykák a Sharp készülőfélben lévő új mobiltelefonjairól, vagyis a GX30i-ről, illetve a GX40-ről.


A Vodafone és a Sharp várhatóan rövid időn belül be fogja jelenteni a Sharp GX30 ráncfelvarrt új verzióját, a GX30i típusjelzésű készüléket, mely elsősorban a szoftver, az MP3 csengőhangok, illetve az immár korlátozatlan működésű Bluetooth kontroller révén hoz újdonságokat.

A Sharp GX30i-nél jóval nagyobb újdonság lesz a sokak által várva várt Sharp GX40. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a GX40 előreláthatólag valamikor a jövő esztendő második negyedévében fog megjelenni a piacon. A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésre képes újdonság természetesen GPRS kompatibilis lesz, viszont a gyorsabb EDGE technológiát sajnos nem fogja támogatni. A 99 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 25 milliméter vastag és 130 gramm tömegű készülék folyadékkristályos kijelzője az elődhöz hasonlóan 240×320 pixeles felbontással és 260 ezer színárnyalattal fog rendelkezni, és már nem csak felhajtható, hanem egyben elforgatható is lesz.

A beépített digitális fényképezőgép felbontása immár 2 megapixel lesz és elképzelhető, hogy nem csak digitális, hanem optikai zoom is lesz a telefonban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp