Connect with us

F-Secure féle védelmet kap a Nokia 7710

Kütyük

F-Secure féle védelmet kap a Nokia 7710

Az F-Secure bejelentette, hogy vezeték nélküli vírusvédelmi megoldása, az F-Secure Mobile Anti-Virus az új Nokia 7710 nagyképernyős, multimédiás intelligens telefonon is elérhető.

A F-Secure Mobile Anti-Virus valós idejű védelmet biztosít a rosszindulatú tartalmak és rosszindulatú alkalmazások ellen. A termék a vírusadatbázis frissítéseit egy szabadalmaztatott, SMS-en keresztül történő frissítési mechanizmus segítségével, illetve HTTPS kapcsolaton keresztül végzi.


Az F-Secure szoftvere 2005 elejétől memóriakártyán keresztül lesz elérhető az új multimédiás intelligens telefon értékesítési csomagjában. Az F-Secure Mobil Anti-Virust az új Nokia 7710 intelligens telefon tulajdonosai egy hónapig ingyenesen vehetik igénybe. Az ingyenes próbaidőszak után a vírusvédelem-frissítési szolgáltatás meghosszabbítása közvetlenül a mobiltelefonról vagy az F-Secure eStore online boltjában vásárolható meg.

˝Meg kívánjuk őrizni vezető szerepünket az intelligens telefonokhoz tervezett mobil biztonsági megoldások kínálatában, és terveink szerint az F-Secure Mobile Anti-Virus szoftvert minden jelentősebb új intelligens telefonhoz biztosítjuk. Fontos lépés számunkra, hogy a Nokia vállalattal meglévő együttműködésünket kiterjesztettük az új nagyképernyős intelligens telefonokra˝ – nyilatkozta Matias Impivaara, az F-Secure Corporation Mobile Security Services igazgatója.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus szolgáltatása a Nokia 3650, 3660, N-Gage, 6600, 7610 és 6670 okostelefonok felhasználói számára már jelenleg is elérhető az F-Secure eStore áruházon és a szolgáltató partnereken keresztül.

Az új Nokia 7710 teljes értékű internetböngészőt, integrált sztereó zenelejátszót, számos videó funkcióval – így lejátszási, folyamatos letöltési, illetve felvétel funkcióval -, egy kétszeres digitális zoommal ellátott megapixeles kamerával, valamint FM rádiót Visual Radio klienssel szerelték fel. A készülék fejlettsége lehetővé teszi, hogy a felhasználó a mindennapokban is megtalálja a személyes hatékonyság és a kikapcsolódás közötti egyensúlyt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom