Connect with us

Hirdetés

technokrata

3D kijelzős Samsung mobilok a láthatáron

Kütyük

3D kijelzős Samsung mobilok a láthatáron

Egyes források szerint a Samsung hamarosan nagyot fog durrantani a mobiltelefon piacon, a dél-koreai székhelyű vállalat ugyanis hamarosan 3D-s kijelzővel ellátott készülékeket fog forgalomba hozni.


Helyi hírügynökségi értesülések szerint a mobilpiac egyik legdinamikusabban növekvő vállalata komoly fejlesztéseket hajtott végre a háromdimenziós képmegjelenítésre képes mobiltelefon kijelzők kapcsán, és amennyiben minden jól megy, akkor az első 3D kijelzős Samsung mobil készülékek már a jövő esztendő első felében megjelenhetnek a kereskedelmi forgalomban.

Az újgenerációs kijelzők elsőként széthajtható kialakítású mobiltelefonokba fognak bekerülni, melyek további érdekessége, hogy a display nem csak kihajtható, hanem számos különböző irányba el is forgatható.

A Samsung az elmúlt időkben már többször is meglepte a piacot vadonatúj fejlesztéseivel. Mint ismeretes, a világon először a Samsung mutatott be 5 megapixeles felbontású, optikai zoomos kamerás mobiltelefont, valamint ugyancsak a Samsung adot ki elsőként merevlemezes mobil készüléket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés