Connect with us

3D kijelzős Samsung mobilok a láthatáron

Kütyük

3D kijelzős Samsung mobilok a láthatáron

Egyes források szerint a Samsung hamarosan nagyot fog durrantani a mobiltelefon piacon, a dél-koreai székhelyű vállalat ugyanis hamarosan 3D-s kijelzővel ellátott készülékeket fog forgalomba hozni.


Helyi hírügynökségi értesülések szerint a mobilpiac egyik legdinamikusabban növekvő vállalata komoly fejlesztéseket hajtott végre a háromdimenziós képmegjelenítésre képes mobiltelefon kijelzők kapcsán, és amennyiben minden jól megy, akkor az első 3D kijelzős Samsung mobil készülékek már a jövő esztendő első felében megjelenhetnek a kereskedelmi forgalomban.

Az újgenerációs kijelzők elsőként széthajtható kialakítású mobiltelefonokba fognak bekerülni, melyek további érdekessége, hogy a display nem csak kihajtható, hanem számos különböző irányba el is forgatható.

A Samsung az elmúlt időkben már többször is meglepte a piacot vadonatúj fejlesztéseivel. Mint ismeretes, a világon először a Samsung mutatott be 5 megapixeles felbontású, optikai zoomos kamerás mobiltelefont, valamint ugyancsak a Samsung adot ki elsőként merevlemezes mobil készüléket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom