Connect with us

technokrata

15 és 20 forintos percdíjat kínál a T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Programja

Kütyük

15 és 20 forintos percdíjat kínál a T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Programja

A T-Mobile Arany- vagy Platinakártyás előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei november 15-től meglévő díjcsomagjuk mellé kedvezményes KAP perc-csomagokat választhatnak.

Ezek előfizetésével a csomagban foglalt percek erejéig Aranykártyások 20, Platinakártyások 15 forintos percdíjjal hívhatnak több mint 7,5 millió magyarországi T-Mobile-os vagy vezetékes előfizetőt.

A T-Mobile Magyarország Rt. Kapcsolat Aranykártya Programja a hazai mobilszolgáltatók között egyedülálló, hiszen a pontgyűjtésen, előnyös telefonvásárláson, kedvezményes készülékváltáson és számos partner nyújtotta kedvezményen túl előre meghirdetett tarifakedvezményeket kínál. A szeptemberben megújult és kiterjesztett programban az előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek meglévő díjcsomagjukhoz ezentúl jelentős percdíjkedvezményt nyújtó új KAP perc-csomagokat is igényelhetnek.

A KAP perc-csomag díja 1.200 forint, amely Aranykártyásoknak 60, Platinakártyásoknak 80 percnyi hívás lehetőségét tartalmazza. A csomagban foglalt percek felhasználhatók a magyarországi T-Mobile-os és vezetékes előfizetők felhívására. A megvásárolt percek lebeszélésekor 20 és 15 forintos percdíjak esetén nincs csúcsidő, így azok a minden időben azonos díjszabású tarifák mezőnyében a legkedvezőbbek közé tartoznak a hazai mobilpiacon.

A legújabb KAP perc-csomagokat minden Kapcsolat Arany- és Platinakártyára jogosult előfizetéses és Domino kártyás T-Mobile ügyfél előfizetheti. Ennek köszönhetően a megújult és kiterjesztett KAP programon belül a Dominósokon túl a jogosult társkártyás előfizetésesek is alacsony percdíjjal telefonálhatnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák