Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Vodafone live!: még több, még színesebb mobil tartalom

Kütyük

Megújult a Vodafone live!: még több, még színesebb mobil tartalom

A Vodafone multimédiás szolgáltatáscsomagja, a Vodafone live! megújult műszaki platformmal jelentkezik, így újabb szolgáltatások és tartalmak jelennek meg Magyarország legszélesebb tartalomkínálattal rendelkező, legtöbb tartalomszolgáltató partnert felsorakoztató mobilportálján.

A felhasználok számára megújul a Vodafone live! főoldala, az eddigi 8 menüpont helyett 14 közül választhatnak, új kategóriák születtek, néhány korábbi pedig átalakult. Az új platform segítségével már rövid, maximum 15-30 másodperces videók is letölthetőek lesznek, többek között ingyenes Ferrari klipek, sport illetve baki klipek A tartalom mennyisége rövidesen bővül, ingyenes és fizetős tartalmakkal egyaránt.

Szeptemberben megújult a csak a Vodafone live!-on elérhető hivatalos UEFA Champions League oldal, ezáltal bővebb élő közvetítések és részletes Bajnokok Ligája történeti statisztika érhető el. Rövidesen letölthető (gól)videók, SMS és MMS hírszolgáltatások indulnak a Mobilhírnök szolgáltatás segítségével, valamint az Euro Fantasy Football is újraindul. Rendkívül kedvező feltételekkel lehet regisztrálni az Anastacia MMS turnénaplóra, amely minden európai koncert másnapján rövid képes beszámolót küld MMS-ben Anastacia-ról, mindössze a tarifacsomag szerinti MMS áráért. Ezenfelül letölthető ingyenes és prémium Anastacia képek/hangok is várhatóak.

Jó hír a csengőhangok szerelmeseinek, hogy nagyszámú új realisztikus csengőhanggal és zajjal bővült a valósághű csengőhangok kínálata – a rovatban minden héten további frissítés várható. A Vodafone egyedi megállapodásának köszönhetően még az ősz folyamán várható a Ministry of Sound és a a ringtones.com tartalmainak megjelenése is. A természetkedvelők pedig hamarosan a wildlive! természetvédelmi alapítvány jótékonycélú tartalmait böngészhetik magyar nyelven.

A megújult Vodafone live!:
-egyedülálló készülék kínálat: exkluzív, egyedi felhasználói felülettel ellátott, legmodernebb, színes, beépített kamerával rendelkező készülékek
-közel 100 tartalomszolgáltató partner, több mint 200 színes tartalomszolgáltatása
-több, mint 1.000 Java játék a legnagyobb nemzetközi Java játék gyártóktól, köztük 3D-s játékok, rekord feltöltési funkciókkal
-valósághű csengőhangok a legnagyobb kínálattal Magyarországon, számos magyar és nemzetközi csengőhang gyártótól
-több mint 30 készüléktípus teljes multimédiás támogatása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés