Connect with us

Jelentős Bluetooth fejlesztések várhatóak

Kütyük

Jelentős Bluetooth fejlesztések várhatóak

A Bluetooth Special Interest Group kiadta a vezeték nélküli Bluetooth technológiával kapcsolatos, az elkövetkezendő három esztendőt átölelő fejlesztési roadmapjét.

A dokumentumból kiderül, hogy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ˝˝kékfog˝ a jövőben gyorsulni fog, alacsonyabb lesz a fogyasztása és új biztonsági megoldásokat fog kapni.

A friss roadmap szerint 2004-ben debütál a Bluetooth 2.0 + EDR (Enhanced Data Rate), mely a jelenleginél jelentősen gyorsabb, maximum 3 Mb/s adatátviteli sebességet fog biztosítani, miközben az ezzel a technológiával kompatibilis mikrochipek fogyasztása rendkívül alacsony lesz.

A fejlesztések természetesen ezt követően sem állnak le, melynek köszönhetően 2005-ben máris érkezik a még újabb Bluetooth szabvány. Az új technológia lehetővé teszi az egyszerre több eszközzel történő párhuzamos kommunikációt, valamint tovább csökkenti a fogyasztást és javít a biztonságon. A QoS funkciónak köszönhetően az egyes Bluetooth hálózatokban akár 255 eszköz is lehet majd.

Ezt követően a Bluetooth 2006-ban még gyorsabb, még biztonságosabb, még alacsonyabb fogyasztású és a korábbiaknál nagyobb hatósugarú lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom