Connect with us

Interware: 10 GB díjmentes adatmentés

Kütyük

Interware: 10 GB díjmentes adatmentés

Az Interware – a júliusban bevezetett Adatmentést követően – a piacon egyedülálló File szerverrel bővítette szerver hosting szolgáltatásának biztonsági termékportfolióját.

A Files szerver szolgáltatás keretében a szolgáltató tárterületet biztosít a géptermeiben elhelyezett saját szerverein ügyfelei web- illetve adatbázisszerverein található file-jainak tárolására, abból a célból, hogy egy esetleges ügyfél-szerver meghibásodás esetén a mentett adatok visszatölthetők legyenek, ne okozva ezzel anyagi és erkölcsi károkat a tulajdonosoknak. A fokozottabb biztonságot segíti elő, hogy a tárterületre történő file le/feltöltés, FTP-jogosultság kizárólag Interware speciális hostingos IP tartományból érhető el.

Garai Géza, az Interware kereskedelmi és marketingigazgatója elmondta: „A professzionálisan kialakított szervertermek folyamatos fejlesztése mellett fontos számunkra, hogy szerver hostingos ügyfeleinknek olyan újabb értéknövelt szolgáltatásokat kínáljunk, amelyek egyre magasabb szintű garanciát jelentenek arra nézve, hogy a magyar internetes tartalom több mint felének otthont adó szerverhotel megfelelő környezetet biztosít a folyamatos és zavartalan működéshez. Mindemellett új File szerver szolgáltatásunkat a hosting iparág résztvevői mellett mindazon előfizetőinknek is ajánljuk, akik a biztonság érdekében duplikálni szeretnék fontosabb adataikat vagy megosztani egy szűk, előre meghatározott (IP cím alapján) közönség számára.”

Az Interware a File szerver szolgáltatást szerver hosting szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei részére 10 GB tárterületig díjmentesen biztosítja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom