Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sávszélesség-bővülés az Axelero ADSL-szolgáltatásánál is

Kütyük

Sávszélesség-bővülés az Axelero ADSL-szolgáltatásánál is

Az Axelero Internetnél 2004. novemberétől növekednek az ADSL hozzáférések maximális sebességei: a cég változatlan áron, változatlan szerződési feltételek mellett november végétől emelt sávszélességet biztosít előfizetőinek a Matáv ADSL szolgáltatási területein.

Az intézkedés értelmében a maximális letöltési sebesség 384 kbit/s-ról 512 kbit/s-ra, 512 kbit/s-ról 1024 kbit/s-ra, 768 kbit/s-ról 1500 kbit/s-ra, illetve 1500 kbit/s-ról 3000 kbit/s-ra változik.

Az előfizetői hozzáféréseket 2004. november 16-tól folyamatosan állítják át, először a pesti és kelet-magyarországi, majd a budai és nyugat-magyarországi régiókban. A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus, külön igénybejelentést nem igényel, és várhatóan csak maximum 35 másodperces leállásra kell számítani. Az ADSL szolgáltatások szerződésben meghatározott minimális átviteli sebessége továbbra is változatlan marad.

A sávszélesség növelésének köszönhetően az Axelero otthoni ADSL hozzáférései így már 1500 kbit/s sebességgel, üzleti hozzáférései pedig akár 3000 kbit/s sebességgel is elérhetők – mind meglévő, mind az új ügyfelek számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés