Connect with us

technokrata

Mobiltelefon-PDA újdonságok a Pannon GSM-től

Kütyük

Mobiltelefon-PDA újdonságok a Pannon GSM-től

Két új, mindentudó készülékkel segít valóban mobillá tenni az üzleti életet a Pannon GSM.

A kézi számítógép és a GSM-telefon házasságából született, tenyérnyi kommunikációs központok a Pannon GSM már sikeresen bevezetett, rugalmas vállalati megoldásainak ideális kiegészítő eszközei.


A vállalati alközpont után most akár asztali számítógépüket is zsebre vághatják a Pannon GSM üzleti előfizetői – és mindezt egyetlen apró készülékben. Az összetett adatátviteli és kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó MobiCard, a hívások rugalmas, kötetlen kezelését lehetővé tevő Mobil Asszisztens, és a mindkét szolgáltatás gerincét adó mobil vállalati alközpont, a MobiTrend után most itt a megoldás, amely magát az irodát teszi feleslegessé.

A Pannon GSM innovatív szolgáltatásaihoz kapcsolódóan kínált telefonok voltaképpen mobil számítógépek, amelyek a hanghívások mellett számtalan, az asztali PC-ktől megszokott funkcióra is képesek. Mobile Windows operációs rendszerük, valamint a rajtuk futtatható szövegszerkesztő, böngésző, levelező és egyéb állománykezelő szoftverek tökéletesen kompatibilissé teszik őket bármelyik ˝nagy˝ számítógéppel, az elengedhetetlen internetes kapcsolatot pedig villámgyors GPRS adatátvitellel biztosítják. Ezáltal lehetőséget nyújtanak arra, hogy a Pannon GSM előfizetői út közben vagy otthon ugyanolyan hatékonysággal intézzék üzleti ügyeiket – elolvassák e-mailjeiket, ellenőrizzék előjegyzéseiket vagy éppen felhívják partnereiket -, mintha munkahelyük négy fala között rostokolnának.

A folyton mozgásban lévő ügyfeleknek most két készüléket kínál a Pannon GSM, igen kedvező áron. Az XDA II, valamint a HP és a Pannon GSM által Magyarországon elsőként bevezetett Hewlett-Packard iPAQ h6340 vásárlói üzleti előfizetés kötése esetén mindössze nettó 94.000 forintért juthatnak az intelligens készülékekhez, ráadásul bármelyik GPRS csomagot választják is, az első hónap forgalmából 10 MB-nyit ajándékba ad a Pannon GSM, hogy valóban kötöttségek nélkül intézhessék üzleti ügyeiket, bármerre járnak is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák