Connect with us

Itt az innovatív formájú Nokia CK-10 autóskészlet

Kütyük

Itt az innovatív formájú Nokia CK-10 autóskészlet

Az új Nokia autóskészlet olyan alapvető kihangosító-rendszer, amely biztosítja az autóvezetők számára legszükségesebb funkciókat.

Ugyanakkor a termék ára versenyképes, telepítése pedig a beépített mikrofonnak és az innovatív ˝szendvics˝ koncepciónak köszönhetően egyszerűbbé vált.

Az autóskészlet különlegességét az adja, hogy az ultravékony kihangosító egység a készüléktartó és a szerelőlap között, az autó belső terében, látható helyen helyezkedik el. Az autóskészlet beszerelésének megkönnyítése érdekében a mikrofont a kihangosító foglalja magába. Az egyszerűbb telepítés a szerelés időtartamának csökkenését vonja maga után, amely viszont alacsonyabb költségeket eredményez. A Nokia javasolja, hogy az autóskészlet beszerelését bízzuk szakemberre.


Az autóskészlet a mobiltartók széles skálájával használható: A CK-10 Nokia autóskészlet az alábbi Nokia készüléktartókkal kompatibilis: CR-1, CR-5, CR-21, CR-23, MBC-6, MBC-10, MBC-13L, MBC-14M, MBC-15S, MBC-16, MBC-17, MBC-19, MBD-10, és MBD-11. Az autóskészlet így számos Nokia mobiltelefonnal használható.

Egyes mobiltartók az induktív csatolást is támogatják, ezáltal a jobb minőségű vétel érdekében külső GSM antennához is csatlakoztathatók. Kihangosító üzemmódban a rádiónémítás is működik. A kihangosító rendszerhez külön mikrofon (MP-2) is csatlakoztatható.

˝Az új autóskészletet azoknak a felhasználóknak szánjuk, akik minőségi kihangosító funkciókat szeretnének vonzó áron˝ – mondta Uwe Pertz, a Nokia Automotive fogyasztói cikkek részlegének igazgatója.

Az új autóskészlet 2005 első negyedévétől kapható Európában, Ázsiában, Kínában és Amerikában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom