Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az innovatív formájú Nokia CK-10 autóskészlet

Kütyük

Itt az innovatív formájú Nokia CK-10 autóskészlet

Az új Nokia autóskészlet olyan alapvető kihangosító-rendszer, amely biztosítja az autóvezetők számára legszükségesebb funkciókat.

Ugyanakkor a termék ára versenyképes, telepítése pedig a beépített mikrofonnak és az innovatív ˝szendvics˝ koncepciónak köszönhetően egyszerűbbé vált.

Az autóskészlet különlegességét az adja, hogy az ultravékony kihangosító egység a készüléktartó és a szerelőlap között, az autó belső terében, látható helyen helyezkedik el. Az autóskészlet beszerelésének megkönnyítése érdekében a mikrofont a kihangosító foglalja magába. Az egyszerűbb telepítés a szerelés időtartamának csökkenését vonja maga után, amely viszont alacsonyabb költségeket eredményez. A Nokia javasolja, hogy az autóskészlet beszerelését bízzuk szakemberre.


Az autóskészlet a mobiltartók széles skálájával használható: A CK-10 Nokia autóskészlet az alábbi Nokia készüléktartókkal kompatibilis: CR-1, CR-5, CR-21, CR-23, MBC-6, MBC-10, MBC-13L, MBC-14M, MBC-15S, MBC-16, MBC-17, MBC-19, MBD-10, és MBD-11. Az autóskészlet így számos Nokia mobiltelefonnal használható.

Egyes mobiltartók az induktív csatolást is támogatják, ezáltal a jobb minőségű vétel érdekében külső GSM antennához is csatlakoztathatók. Kihangosító üzemmódban a rádiónémítás is működik. A kihangosító rendszerhez külön mikrofon (MP-2) is csatlakoztatható.

˝Az új autóskészletet azoknak a felhasználóknak szánjuk, akik minőségi kihangosító funkciókat szeretnének vonzó áron˝ – mondta Uwe Pertz, a Nokia Automotive fogyasztói cikkek részlegének igazgatója.

Az új autóskészlet 2005 első negyedévétől kapható Európában, Ázsiában, Kínában és Amerikában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés