Connect with us

technokrata

Érkezőben a leegyszerűsített Motorola E398, vagyis a Motorola E375

Kütyük

Érkezőben a leegyszerűsített Motorola E398, vagyis a Motorola E375

A Motorola várhatóan hamarosan ki fogja adni a rendkívül népszerű E398-as mobiltelefon ˝kisöccsét˝, az E375-ös készüléket.


Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, hogy az új jövevény pontosan mikor és milyen áron jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban, viszont néhány fénykép és specifikáció már most rendelkezésünkre áll.

Tudni lehet például, hogy a Motorola E375 kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes és a mai elvárásoknak megfelelően GPRS, WAP és MMS kompatibilis. A Motorola E398 leegyszerűsített verziójának tekinthető újdonság TFT (Thin Film Transistor) technológiájú kijelzőjének felbontása jelenleg még ismeretlen, az viszont már biztos, hogy az LCD panel 16 bites színmélységű, ennek megfelelően 65 ezer színárnyalatú.

Említést érdemel többek közt a 0,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép, melynek segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású fényképek készíthetők. A kamera négyszeres digitális zoommal, valamint videórögzítési funkcióval is fel van vértezve. A Motorola E375-ről sem hiányozhat a népszerű zeneszerkesztő alkamazás, a Motomixer, illetve egy az MP3 zenefájlok és MPEG4 videóanyagok lejátszására alkalmas szoftver.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák